Beoordelingen Frank Vaneman

8,4
42 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Gabrielle uit HOOFDDORP

16-01-2019
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate slechte service, vanaf dat ik auto gekocht heb. Moet 7 dagen wachten op nieuwe winterband en dus 7 dagen op reservewiel rijden! Op zaterdag werd nog gezegd dat maandagmiddag de verwachting was dat wiel werd vervangen. Moet steeds zelf bellen wat de . status is. Het werd dus vrijdag. Belachelijk


Marc uit Baambrugge

12-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Van de week even langsgegaan omdat we niet meer tevreden zijn met onze huidige dealer. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en kregen we rustig de kans om even rond te kijken.

Had vervolgens paar vragen over verschillende modellen en private lease opties. Daar werd snel en helder antwoord op gegeven. Ik raakte in gesprek over een nieuw model en zonder erom te hoeven vragen werd me een proefrit aangeboden. Niets te gek hier!

Vriendelijke en humoristische medewerkers die écht wat voor de klant overhebben, lekkere koffie en prima showroom met mooie merken! Voor mijn zoontje werd nog een Abarth gestart omdat hij het geluid graag wilde horen :)

Prettige sfeer, denk dat ik mijn nieuwe dealer gevonden heb!


Ja, ik beveel dit aan

Shanon uit Kalorama 111

30-11-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam vandaag bij Vaneman omdat het lampje van mijn motor branden in mijn desktop (dit is een lease auto). Toen ik daar aan kwam en vertelde wat er was werd mij verteld dat ik later maar terug moest komen omdat ze geen tijd hadden voor mijn probleem. Ook zei hij dat ik gewoon maar zo moest door rijden.

Ik ben uiteindelijk naar een andere garage gegaan omdat ik mij niet welkom voelde bij Vaneman en ik niet door ga rijden als mijn motor lampje in mijn desktop brand.

Ik ben erg teleurgesteld in de service die Vaneman bied. En al helemaal omdat dit om een lease auto gaat die ik bij hun lease.


Eric uit Hillegom

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn gesprek gehad (met Jeroen) over de voorgenomen aanschaf van een Kia Niro (EV). Ik hoop echt dat we zaken gaan doen. Dit bedrijf voelt als een warme jas; klantvriendelijkheid betekent er echt wat.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Santpoort

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Santpoort

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaring met Frank Vaneman te Hoofddorp is uitstekend, zeer professioneel en vakkundig. Ik kan niet anders zeggen maar ze zullen er alles aan doen om de klant tegemoet te komen en tevreden te houden. De Alfa Mito rijdt geweldig en voldoet helemaal aan onze verwachting. Edwin, Jan en Glenn nog bedankt voor de ondersteuning en goede service !


Ja, ik beveel dit aan

N uit zijdervelt

20-08-2018
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb kort geleden probleem gehad met mijn Lancia, koppeling was stuk. als fiat garage ben ik naar vaneman amsterdam zuid gegaan. Ze vroegen 2400 € om te repareren. Ik heb hem uiteindelijk bij euromaster laten repareren voor 600 €. Ik heb vandaag de leen auto bij vaneman teruggebracht, tot mijn ongenoegen hebben ze mij 65 € inspectie kosten laten betalen van een auto die niet gerepareerd is door hun. Hoe kan dat als euromaster 600 € vraagt en vaneman 2400€ ?
lijk me absurd.
ik ga geen auto meer kopen bij hun,


Angelique uit Amsterdam

02-08-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Verkoper was afgeleid, onvriendelijk en weinig hulpvaardig. Ik besteed mijn geld liever bij iemand anders


Diederik uit Doorwerth

21-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact gehad met Rick Brugman, over een Kia picanto. Er werd zeer goed meegedacht, een nette inruilprijs geboden bovendien werd er snel geantwoord op alle vragen. Nog niet tot een aankoop overgegaan door de geringe opties maar zullen zeker terug komen bij Vaneman. Daarnaast wordt er nog gekeken naar een ander passende occasions komende periode. Dit is nog eens een service! Rick bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Pwn uit Loenen ad Vecht

23-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto gebracht voor kleine beurt .
Wij werden te woord gestaan door service medewerker Zakaria Bensalem Bokhari .
Zo hoor je geholpen te worden ..
vriendelijk en accuraat ... klasse 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan