Beoordelingen Frank Vaneman

8,6
38 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Paul uit Santpoort

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Santpoort

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaring met Frank Vaneman te Hoofddorp is uitstekend, zeer professioneel en vakkundig. Ik kan niet anders zeggen maar ze zullen er alles aan doen om de klant tegemoet te komen en tevreden te houden. De Alfa Mito rijdt geweldig en voldoet helemaal aan onze verwachting. Edwin, Jan en Glenn nog bedankt voor de ondersteuning en goede service !


Ja, ik beveel dit aan

N uit zijdervelt

20-08-2018
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb kort geleden probleem gehad met mijn Lancia, koppeling was stuk. als fiat garage ben ik naar vaneman amsterdam zuid gegaan. Ze vroegen 2400 € om te repareren. Ik heb hem uiteindelijk bij euromaster laten repareren voor 600 €. Ik heb vandaag de leen auto bij vaneman teruggebracht, tot mijn ongenoegen hebben ze mij 65 € inspectie kosten laten betalen van een auto die niet gerepareerd is door hun. Hoe kan dat als euromaster 600 € vraagt en vaneman 2400€ ?
lijk me absurd.
ik ga geen auto meer kopen bij hun,


Angelique uit Amsterdam

02-08-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Verkoper was afgeleid, onvriendelijk en weinig hulpvaardig. Ik besteed mijn geld liever bij iemand anders


Diederik uit Doorwerth

21-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Contact gehad met Rick Brugman, over een Kia picanto. Er werd zeer goed meegedacht, een nette inruilprijs geboden bovendien werd er snel geantwoord op alle vragen. Nog niet tot een aankoop overgegaan door de geringe opties maar zullen zeker terug komen bij Vaneman. Daarnaast wordt er nog gekeken naar een ander passende occasions komende periode. Dit is nog eens een service! Rick bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Pwn uit Loenen ad Vecht

23-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De auto gebracht voor kleine beurt .
Wij werden te woord gestaan door service medewerker Zakaria Bensalem Bokhari .
Zo hoor je geholpen te worden ..
vriendelijk en accuraat ... klasse 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

P. uit BUSSUM

23-04-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Niet klantvriendelijk en slechte service. Afspraak voor proefrit gemaakt. Auto was schijnbaar van collega en lag vol met blikjes en persoonlijke spullen en was niet schoongemaakt. Bij terugkomst gaan zitten voor maken offerte. Verkoper zei vrijwel direct geen zin te hebben om meerdere offertes voor ons op te stellen....

Het betrof een auto voor mijn vrouw en verkoper gaf vrijwel geen antwoorden op haar vragem. Ik moest het opzoeken in de brochure.

Ons zien ze niet meer terug helaas.


Anoniem

14-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als zeer goed service gericht auto werd opgehaald


Ja, ik beveel dit aan

ferry uit Amsterdam

01-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Is alweer een maand geleden. Er is toen een compleet nieuw motorblok ingebouwd, onder garantie! Het originele blok, was intern beschadigd. Op enig moment is het warm gelopen,waardoor zuigers, cilinders, koppakking,enz. onherstelbaar beschadigd waren! Nieuwe motor rijdt weer als een ''trein''! Chapou,voor de monteurs, en natuurlijk voor Marcel Maat ,voor de inzet!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Amsterdam

01-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste,

De dealer nam de tijd om mij en mijn auto te helpen en deskundig (onderhoud) advies te geven over mijn auto. Mijn volgende auto schaf ik zeker aan bij Vaneman.

Groeten,

Chris van Velden


Ja, ik beveel dit aan