Beoordelingen Frank Vaneman

8,5
47 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Andre uit Amsterdam

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima dealer, zowel bij verkoop als bij de werkplaats. Altijd prettig en goed geholpen. Geven goed advies en bij vragen wordt direct gereageerd. Kortom een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Lisse

19-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb zaken gedaan met Rick Brugman, net als 5 jaar geleden. De ontvangst bij de receptie was prettig. Er werd gelijk gezorgd voor iets te drinken en Rick attent maken op mijn aanwezigheid.
Rick nam alle tijd en moeite om dingen uit te leggen of uit te zoeken voor mij. Hij is makkelijk bereikbaar via What's App of neemt zelf initiatief om telefonisch contact op te nemen. De onderhandelingen komen redelijk transparant over, een logische zakelijke terughoudendheid daarin in acht genomen. Rick dacht mee met waar mijn wensen lagen en gaf even de ruimte voor overleg met mijn partner en om de zaak nog eens goed te overdenken, toen ik daar om vroeg. Al met al is alles in goed overleg afgehandeld. Om mij even voor te stellen aan één van de monteurs vond ik een beetje overdreven. Ik hoef echt geen persoonlijk contact met degene die mijn auto in onderhoud zal gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Stephen uit Amsterdam

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben altijd zeer tevreden bij een bezoek bij Vaneman of in Hoofddorp of Amsterdam Zuid Oost.Alle personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam.Ben in bezit van mijn tweede Kia en ben zeer blij met mijn Kia Picanto.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Nieuw vennep

08-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ging voor Fiat 500 XL Kijken en kwam met Reault Captur naar buiten.
Verkoper wist goed in te spelen op onze wensen top


Ja, ik beveel dit aan

Elmar uit Ophemert

25-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastische service, zeer gastvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Gabrielle uit HOOFDDORP

16-01-2019
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitermate slechte service, vanaf dat ik auto gekocht heb. Moet 7 dagen wachten op nieuwe winterband en dus 7 dagen op reservewiel rijden! Op zaterdag werd nog gezegd dat maandagmiddag de verwachting was dat wiel werd vervangen. Moet steeds zelf bellen wat de . status is. Het werd dus vrijdag. Belachelijk


Marc uit Baambrugge

12-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Van de week even langsgegaan omdat we niet meer tevreden zijn met onze huidige dealer. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en kregen we rustig de kans om even rond te kijken.

Had vervolgens paar vragen over verschillende modellen en private lease opties. Daar werd snel en helder antwoord op gegeven. Ik raakte in gesprek over een nieuw model en zonder erom te hoeven vragen werd me een proefrit aangeboden. Niets te gek hier!

Vriendelijke en humoristische medewerkers die écht wat voor de klant overhebben, lekkere koffie en prima showroom met mooie merken! Voor mijn zoontje werd nog een Abarth gestart omdat hij het geluid graag wilde horen :)

Prettige sfeer, denk dat ik mijn nieuwe dealer gevonden heb!


Ja, ik beveel dit aan

Shanon uit Kalorama 111

30-11-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam vandaag bij Vaneman omdat het lampje van mijn motor branden in mijn desktop (dit is een lease auto). Toen ik daar aan kwam en vertelde wat er was werd mij verteld dat ik later maar terug moest komen omdat ze geen tijd hadden voor mijn probleem. Ook zei hij dat ik gewoon maar zo moest door rijden.

Ik ben uiteindelijk naar een andere garage gegaan omdat ik mij niet welkom voelde bij Vaneman en ik niet door ga rijden als mijn motor lampje in mijn desktop brand.

Ik ben erg teleurgesteld in de service die Vaneman bied. En al helemaal omdat dit om een lease auto gaat die ik bij hun lease.


Eric uit Hillegom

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn gesprek gehad (met Jeroen) over de voorgenomen aanschaf van een Kia Niro (EV). Ik hoop echt dat we zaken gaan doen. Dit bedrijf voelt als een warme jas; klantvriendelijkheid betekent er echt wat.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Santpoort

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan