Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
454 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 454 beoordelingen

Anoniem uit Barneveld

12-01-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en open communicatie👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Apeldoorn

12-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel klantvriendelijk bedrijf die ook niet beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.
Verrast worden met een bos bloemen wat ook niet meer vanzelfsprekend is. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

jurgen uit vaassen

12-01-2019
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Haarlem

02-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een andere auto en kwamen zo bij Frans Wientjes Auto's BV terecht. Frans nam de tijd voor ons, keek vanuit onze behoefte naar de meest ideale oplossing voor ons, legde alles duidelijk uit, dacht met ons mee en was echt oprecht in zijn doen en laten. Waar Frans zich vooral in onderscheid ten opzichte van andere bedrijven is zijn passie, vakmanschap en deskundigheid zonder opdringerigheid. Frans is/was altijd goed bereikbaar en reageerde altijd heel snel. We zijn uitermate tevreden over het hele proces van het eerste contact t/m ophalen van de auto. We zijn superblij met onze auto en willen ook Frans en zijn team hierbij nogmaals voor alles bedanken! ondanks dat we uit Haarlem vandaan komen (niet naast de deur) zullen we een volgende keer opnieuw bij Frans langsgaan. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of occassion dan is Frans Wientjes Auto BV "the place to be"!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super geholpen, vriendelijk en erg netjes.

Goeie koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Bo uit Nuland

07-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ontvangst en vervolgens zonder pushe eerlijke uitleg over de auto. Toen er met de auto iets onverwachts bleek te zijn voor de overdracht is het allemaal netjes geregeld, en alles in overleg. Ik voelde me welkom en ben blij met mijn nieuwe auto! ( & de plaat op de auto bij afhalen, het bosje bloemen, en het kaartje met de foto achteraf. Erg leuk gebaar! )


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Venlo

06-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Enschede

29-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Of je nu een Audi Q7 of in mijn geval een 18 jaar oude Mazda 323 koopt, je wordt bij Wientjes met alle egards ontvangen en geholpen. Dit adres werd mij zelfs in Enschede aangeraden. Uurtje met de trein en Joey stond klaar voor de transfer Station-Laan vd Dierenriem.
Lubertus is een klassieke 'No Nonsens' verkoper en voor je het in de gaten hebt liggen de papieren klaar.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anton

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: I am very pleased with the company attention and kind attitude towards me. All employees of the company were very polite and clarified all the topics related to the car I have bought.


Ja, ik beveel dit aan