Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
474 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 474 beoordelingen

Patricia uit Hoogezand

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en snelle afhandeling.
Super klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Ede

10-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een auto gekocht, zeer prettige en duidelijke communicatie, reageren snel. Goede afspraken gemaakt die ze ook nagekomen zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Heel

27-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn Passat cc.
Er werd meegedacht over mijn persoonlijke situatie en dat leverde me veel gemak op.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Dinxperlo

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Doorn

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben niet snel onder de indruk! Maar nu wel! Professionaliteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en behulpzaamheid staan hier hoog in het vaandel en dat is te merken aan alles!

Onlangs mijn eerste bedrijfsauto gekocht, een Peugeot Partner. Helemaal wijs mee! Alles Word netjes vermeld. Waar de auto vandaan komt, wat er aan scheelt enz. Tot aan de kleinste gebruikerssporen!

Ben super geholpen door Joey! Geen gepush tot aankoop...je krijgt een eerlijk verhaal en eerlijke antwoorden op je vragen!

Ik kan mij absoluut niet vinden in de negatieve recensies hier op Google! Mocht je een auto tegen komen in de occasions raad ik je aan zeker te gaan!

Mocht ik in de toekomst een andere auto nodig hebben is dit zeker het adres waar ik als eerst ga kijken, ook al is het geruim een uur rijden! En raad dit bedrijf zeker aan!

Met vriendelijke groet,
Nienke den Daas
NienDustry


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Weert

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel. Een peugeot 207 gekocht helaas moest twee dagen na de aankoop iets gerepareerd worden. Gelukkig was dit geen probleem en hebben ze het zonder enige discussie gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

kenny uit heikant

20-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks de rit van bijna 3u was het zeker weten de moeite waard om de prachtige 640i te komen bewonderen.

Voor het vertrek had ik al een aangenaam gesprek aan de telefoon met een van de verkopers, echter was het onthaal zeer warm en vriendelijk.

Na enkele uren praten over zowel persoonlijke dingen als over de auto zijn we overgegaan naar een testrit.

Dat was in 1 woord geweldig. na 3 weken zijn we tot de beslissing gekomen de auto aan te schaffen en wederom geen spijt van.
We werden warm ontvangen met een drankje en wederom een aangenaam leuk gesprek.

Ik ben super blij met de 640i en hoop er nog zeer wat veilige kilometers mee te doen.

Bedankt voor de mooie bloemen en het sympathieke foto die we toegestuurd kregen.

Ik raad iedereen aan zeker eens langs te gaan als uw droomwagen daar te koop wordt aangeboden!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Nieuwe tonge

12-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en gastvrij en komen afspraken na en nemen alle tijd voor de klanten en omdat wij van ver kwamen kregen we zelfs heerlijke broodjes


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Haarlem

12-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan