Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
479 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
11 t/m 20 van 479 beoordelingen

Rolf uit Weert

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel. Een peugeot 207 gekocht helaas moest twee dagen na de aankoop iets gerepareerd worden. Gelukkig was dit geen probleem en hebben ze het zonder enige discussie gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

kenny uit heikant

20-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks de rit van bijna 3u was het zeker weten de moeite waard om de prachtige 640i te komen bewonderen.

Voor het vertrek had ik al een aangenaam gesprek aan de telefoon met een van de verkopers, echter was het onthaal zeer warm en vriendelijk.

Na enkele uren praten over zowel persoonlijke dingen als over de auto zijn we overgegaan naar een testrit.

Dat was in 1 woord geweldig. na 3 weken zijn we tot de beslissing gekomen de auto aan te schaffen en wederom geen spijt van.
We werden warm ontvangen met een drankje en wederom een aangenaam leuk gesprek.

Ik ben super blij met de 640i en hoop er nog zeer wat veilige kilometers mee te doen.

Bedankt voor de mooie bloemen en het sympathieke foto die we toegestuurd kregen.

Ik raad iedereen aan zeker eens langs te gaan als uw droomwagen daar te koop wordt aangeboden!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Nieuwe tonge

12-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en gastvrij en komen afspraken na en nemen alle tijd voor de klanten en omdat wij van ver kwamen kregen we zelfs heerlijke broodjes


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Haarlem

12-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennio uit Nijmegen

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer keurig geholpen, mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tilburg

04-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel met veel aandacht voor de klant. Auto mooi afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Catharinus uit leeuwarden

22-02-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk, erg zakelijk (ik kon geen cent voor mijn oude auto meer krijgen), en professioneel (denk ik)
Het is nog te vroeg om de prijs/kwalilteit te beoordelen, maar mijn eerste indruk was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Apeldoorn

13-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ze namen de tijd voor ons, ook al kwamen we aan het einde van de dag, nette inruilprijs voor andere auto en ze kwamen met een goede oplossing voor meer ruimte. Wij zijn tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie showroom waar mooie occasions te koop zijn voor een eerlijke prijs, Het personeel is erg aardig.


Ja, ik beveel dit aan