Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
478 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
21 t/m 30 van 478 beoordelingen

Hans uit Colmschate

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen op zaterdagmiddag rond half vijf om een auto te bekijken. Omdat er op dat moment geen vrije verkopers waren en het al laat werd wilden we gaan waarop Frans ons aansprak en vroeg of we nog even konden wachten totdat hij klaar was met de klanten die hij op dat moment hielp.
Nadat deze weg waren nam hij alle tijd voor ons en ondanks dat het al laat was konden wij een proefrit maken.

Al met al werden wij zeer deskundig en vriendelijk geholpen en omdat de auto goed beviel en goede afspraken gemaakt konden worden hebben we de auto aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Bilthoven

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar,transparant en prettig om mee te onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wilp

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik wordt er altijd heel fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Deventer

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Barneveld

12-01-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en open communicatie👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Apeldoorn

12-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel klantvriendelijk bedrijf die ook niet beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.
Verrast worden met een bos bloemen wat ook niet meer vanzelfsprekend is. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

jurgen uit vaassen

12-01-2019
7,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Haarlem

02-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een andere auto en kwamen zo bij Frans Wientjes Auto's BV terecht. Frans nam de tijd voor ons, keek vanuit onze behoefte naar de meest ideale oplossing voor ons, legde alles duidelijk uit, dacht met ons mee en was echt oprecht in zijn doen en laten. Waar Frans zich vooral in onderscheid ten opzichte van andere bedrijven is zijn passie, vakmanschap en deskundigheid zonder opdringerigheid. Frans is/was altijd goed bereikbaar en reageerde altijd heel snel. We zijn uitermate tevreden over het hele proces van het eerste contact t/m ophalen van de auto. We zijn superblij met onze auto en willen ook Frans en zijn team hierbij nogmaals voor alles bedanken! ondanks dat we uit Haarlem vandaan komen (niet naast de deur) zullen we een volgende keer opnieuw bij Frans langsgaan. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of occassion dan is Frans Wientjes Auto BV "the place to be"!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super geholpen, vriendelijk en erg netjes.

Goeie koffie!


Ja, ik beveel dit aan