Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
479 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
461 t/m 470 van 479 beoordelingen

Anoniem

09-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: - Prima ontvangst.
- Nemen de tijd om je te informeren.
- Goede afspraken mee te maken, die ook worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Veendam

07-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende communicatie en voorlichting, je weet zeker waar je aan toe bent. Deskundig, vriendelijk en behulpsaam.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Heinkenszand

20-03-2012
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alle communicatie vooraf was via de mail en telefoon.
Dit was prettig en snel geregeld.
Ik heb de auto in blindelings vertrouwen gekocht, en de oude ingeruild.
Er zit nog wel wat achterstallig onderhoud op de auto, maar ik ben me bewust van de wijze van zaken doen.
Ik heb de auto gekocht voor een "meeneemprijs" en dan kan dit verwacht worden.
Of de auto verder technisch in orde is kan ik nog niet inschatten, maar ik heb er een goed gevoel bij !


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Naaldwijk

20-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb Frans Wientjes Auto's en verkoper Gouke ervaren als vriendelijk, eerlijk, gezellig en klantgericht.
Het zijn absoluut geen doorsnee opdringerige, overdreven slijmerige verkopers waar iedereen zo'n hekel aan heeft.
Daarnaast hanteren ze scherpe prijzen en hebben een breed assortiment gebruikte personenwagens in voorraad.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Ittervoort

19-03-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerwin uit Venlo

17-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Hijbe uit Zutphen

25-02-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag de auto in ontvangst genomen,Lof!!! perfecte aflevering.
Zeer goed gevoel aan over gehouden ,een aanrader voor eenieder.
De auto aangeschaft zonder garantie maar wij hopen nog vele kilometers zonder problemen af te leggen.(personeel zeer vriendelijk)


Ja, ik beveel dit aan

Harry H. uit Zuidlaren

23-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een oriƫnterend gesprek via de telefoon was ik er zeker van om 135 km. te gaan rijden om de betreffende auto te gaan bekijken.
We werden er hartelijk ontvangen op een informele manier (met heerlijke koffie)
Het verkoopgesprek met Dhr.Lubbertus Post was vriendelijk, deskundig,informeel en zeker niet opdringerig.
We hebben aan alles een erg goed en vertrouwd gevoel overgehouden!! Zowel aan de mensen en de uitstraling van het keurige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Vught

16-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan