Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
474 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
461 t/m 470 van 474 beoordelingen

Gerwin uit Venlo

17-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Hijbe uit Zutphen

25-02-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vandaag de auto in ontvangst genomen,Lof!!! perfecte aflevering.
Zeer goed gevoel aan over gehouden ,een aanrader voor eenieder.
De auto aangeschaft zonder garantie maar wij hopen nog vele kilometers zonder problemen af te leggen.(personeel zeer vriendelijk)


Ja, ik beveel dit aan

Harry H. uit Zuidlaren

23-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een oriƫnterend gesprek via de telefoon was ik er zeker van om 135 km. te gaan rijden om de betreffende auto te gaan bekijken.
We werden er hartelijk ontvangen op een informele manier (met heerlijke koffie)
Het verkoopgesprek met Dhr.Lubbertus Post was vriendelijk, deskundig,informeel en zeker niet opdringerig.
We hebben aan alles een erg goed en vertrouwd gevoel overgehouden!! Zowel aan de mensen en de uitstraling van het keurige bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Vught

16-02-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jan uit bussum

16-02-2012
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: de auto is nog niet afgeleverd.dat gebeurd 17-02-2012.dus kan tot nu toe alleen de verkoper beoordelen.maar die was super.telefoonisch contact was correct.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Rheden

24-01-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij dit bedrijf een andere auto aangeschaft!
Zeer net bedrijf en een vriendelijke eerlijke en goedverzorgde verkoper.
Een gezellig gesprek gehad en een leuke deal kunnen maken!

Ik heb een zeer goed gevoel bij dit bedrijf. Dit bedrijf is zeker aan te raden! Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit den haag

01-12-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst, vriendelijke


Ja, ik beveel dit aan

G uit Apeldoorn

01-11-2011
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke informele benadering. Klanten ontvangen passende aandacht. Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Groenlo

20-10-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een hele goede ervaring. Hele vriendelijke en betrouwbare verkoper.
Zeer goed gevoel aan overgehouden.


Ja, ik beveel dit aan