Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
478 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 478 beoordelingen

Robin uit Elburg

01-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil van mijn oude auto gaf wat problemen uiteindelijk er samen heel goed uitgekomen. Erg klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Vikram uit Almere

24-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vooralsnog geen issues en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wilp

21-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tjaard uit Utrecht

21-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed & klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Hoogezand

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en snelle afhandeling.
Super klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Ede

10-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een auto gekocht, zeer prettige en duidelijke communicatie, reageren snel. Goede afspraken gemaakt die ze ook nagekomen zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Heel

27-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen bij de aanschaf van mijn Passat cc.
Er werd meegedacht over mijn persoonlijke situatie en dat leverde me veel gemak op.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Dinxperlo

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Doorn

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben niet snel onder de indruk! Maar nu wel! Professionaliteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en behulpzaamheid staan hier hoog in het vaandel en dat is te merken aan alles!

Onlangs mijn eerste bedrijfsauto gekocht, een Peugeot Partner. Helemaal wijs mee! Alles Word netjes vermeld. Waar de auto vandaan komt, wat er aan scheelt enz. Tot aan de kleinste gebruikerssporen!

Ben super geholpen door Joey! Geen gepush tot aankoop...je krijgt een eerlijk verhaal en eerlijke antwoorden op je vragen!

Ik kan mij absoluut niet vinden in de negatieve recensies hier op Google! Mocht je een auto tegen komen in de occasions raad ik je aan zeker te gaan!

Mocht ik in de toekomst een andere auto nodig hebben is dit zeker het adres waar ik als eerst ga kijken, ook al is het geruim een uur rijden! En raad dit bedrijf zeker aan!

Met vriendelijke groet,
Nienke den Daas
NienDustry


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Weert

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en vriendelijk personeel. Een peugeot 207 gekocht helaas moest twee dagen na de aankoop iets gerepareerd worden. Gelukkig was dit geen probleem en hebben ze het zonder enige discussie gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan