Beoordelingen Frans Wientjes Auto's B.V.

8,5
462 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 462 beoordelingen

Catharinus uit leeuwarden

22-02-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk, erg zakelijk (ik kon geen cent voor mijn oude auto meer krijgen), en professioneel (denk ik)
Het is nog te vroeg om de prijs/kwalilteit te beoordelen, maar mijn eerste indruk was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Apeldoorn

13-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ze namen de tijd voor ons, ook al kwamen we aan het einde van de dag, nette inruilprijs voor andere auto en ze kwamen met een goede oplossing voor meer ruimte. Wij zijn tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie showroom waar mooie occasions te koop zijn voor een eerlijke prijs, Het personeel is erg aardig.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Deventer

11-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ons eerste bezoek voelde gelijk al vertrouwd. We werden vriendelijk ontvangen en er volgde een prettig gesprek onder het genot van een kopje koffie. We waren namelijk op zoek naar een gebruikte auto binnen een bepaald budget. Daarvoor kregen we een eerlijk en deskundig advies;wat wel en wat niet! Bij ons 2e bezoek hadden we onze keuze gemaakt, welke auto we wilden aanschaffen.We hadden nog enkele wensen voor aanpassing van de betreffende auto, welke zonder problemen werden ingewilligd en uitgevoerd. Ook administratief werd alles snel en accuraat door de verkoper geregeld. We zijn daarna met een voldaan gevoel en met onze 'nieuwe' auto huiswaarts gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Colmschate

05-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen op zaterdagmiddag rond half vijf om een auto te bekijken. Omdat er op dat moment geen vrije verkopers waren en het al laat werd wilden we gaan waarop Frans ons aansprak en vroeg of we nog even konden wachten totdat hij klaar was met de klanten die hij op dat moment hielp.
Nadat deze weg waren nam hij alle tijd voor ons en ondanks dat het al laat was konden wij een proefrit maken.

Al met al werden wij zeer deskundig en vriendelijk geholpen en omdat de auto goed beviel en goede afspraken gemaakt konden worden hebben we de auto aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Bilthoven

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar,transparant en prettig om mee te onderhandelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wilp

02-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik wordt er altijd heel fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Deventer

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Barneveld

12-01-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en open communicatie👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Apeldoorn

12-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel klantvriendelijk bedrijf die ook niet beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.
Verrast worden met een bos bloemen wat ook niet meer vanzelfsprekend is. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan