Beoordelingen Fred Kooij Auto's

9,7
36 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Erik uit MONNICKENDAM

01-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een occasion bij Fred Kooij gekocht, van begin tot eind super goed geholpen. Niks is teveel, echt aandacht voor de klant. Hier kan elk autobedrijf een voorbeeld aan nemen. Fred, je hebt er een nieuwe tevreden klant bij, uiteraard ook voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Beets

27-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service.
Alles netjes op tijd klaar.
Aardig personeel


Ja, ik beveel dit aan

TGJ uit Amsterdam

07-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prima bedrijf met kundig vakmanschap. Bovendien rekenen ze een schappelijke prijs en is er altijd een informatie momentje.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit matvangorkum

13-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met heel veel genoegen heb ik mijn huidige Audi ingeruild bij Fred. Hij was erg goed geinformeerd en komt zeer integer en betrouwbaar over. We hebben de afspraak gemaakt en deze werd netjes nagekomen.

Groet, Michiel & Virginia


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Oosthuizen

03-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij Fred Kooij,
nu voor groot onderhoud en APK, zeer goed advies en deskundige mensen.
Alles is weer tot in de puntjes verzorgt voor zorgeloos rond rijden, bedankt en tot de volgende onderhoudsbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

Eesge uit Vleuten

24-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede persoonlijke service en benadering.
Ze staan hier altijd voor je klaar. en denken altijd met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Lopikerkapel

10-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb onlangs een auto bij deze garage gekocht. Ik kwam er een dag later achter dat de thermostaat van de motor defect was. Ik belde de garage op en melde het probleem. Ik kon de auto bij mij in de buurt laten maken en de kosten werden vergoed door deze garage. Goed opgelost, een echte top service!


Ja, ik beveel dit aan

Michaela uit Warder

19-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, duidelijke informatie en vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Oudendijk

20-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alle voorgaande beschrijven hebben alles al gezegd waar dit bedrijf voor staat. FANTASTIC


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Wezep

10-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede persoonlijke service en benadering.
Gemoedelijke sfeer die staat voor een hartelijk welkom.
Fijne snelle en correcte manier van zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan