Beoordelingen FZ Auto's

9,1
83 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Marleen uit Muntendam

11-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf, top service en klantvriendelijk, ik zou zeker aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit Sexbierum

11-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit DEDEMSVAART

05-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er een Volvo V40 gekocht.

De auto was scherp geprijsd, na wat stevige onderhandelingen kon er nog iets van de prijs af.

Er moest nog een kleine reparatie aan gedaan worden dit is netjes, goed en geheel volgens afspraak gedaan.

Nette deskundige verkoper en eigenaar.

Kortom ik ben zeer tevreden.




Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Oudeschoot

04-01-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb ik nog niet sorry


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Groningen

27-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf
Auto gekocht voor 2 de keer bij aflevering hadden ze er zonder pardon een nieuwe radio cd speler in gezet
Geweldig gastvrije mensen


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Groningen

20-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf begripvol erg prettig om auto te bezichtigen nemen de tijd voor je en proefrit geen probleem
Bovenop dat ze veel keuze hebben zou ik het iedereen aan raden hier een auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Peize

08-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top behandeld
Goede comminucatie


Ja, ik beveel dit aan

Angelina uit Coevorden

27-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zelf nog nooit naar deze bedrijf gegaan maar ik hoor van veel mensen dat dit bedrijf aan te raden is om een mooie auto te kopen of iets anders ze hebben ook een hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Peize

26-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben prettige ervaring met de aankoop van inmiddels 2 auto's voor onze dochter. Goede service en deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

linda uit leeuwarden

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan