Beoordelingen FZ Auto's

9,0
31 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Melvin uit Hoogezand

06-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuke Peugeot gekocht bij van FZ Auto's Groningen en goede service ...wij komen zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Groningen

10-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf eerlijk service zeker een aarrade


Ja, ik beveel dit aan

wim uit Appingedam

14-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al meerdere auto\'s gekocht bij hun, zijn netjes vriendelijk en als er iets is, lossen ze dat naar alle tevredenheid op. Dit bedrijf is een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Nieuwe Pekela

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette goede service.
Auto aangeschaft, klein probleempje maar snel en accuraat opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

JG uit Groningen

05-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top geholpen.Waren wat problemen met de auto,maar keurig opgelost.Met veel inzet en nette behandeling ben ik achteraf zeer tevreden!
JG Karlsson


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Groningen

31-08-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De mensen zijn vriendelijk maar de auto die ik kocht was rijp voor de sloop. Afgezien dat de katalysator kapot was, blijkt achteraf dat er sowieso nog voor € 1500 euro extra aan onkosten aan de auto nodig is om deze rijdend te houden. Hoewel ik zelf het risico hierin genomen heb, hadden ze me hier best wel op mogen attenderen. Voor mensen met weinig financiële mogelijkheden is het toch wel opletten wat je daar koopt.


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit peize

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meerdere auto's bij fz auto's aangeschaft. Altijd netjes geholpen en een super service.
Een echte aanrader voor een aankoop en of onderhoud van uw auto.


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit Wildervank

01-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

vivian uit Groningen

29-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Beerta

13-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top autobedrijf!!!

Auto gekocht en er werd geconstateerd dat er een veer kapot was...
Werd gelijk gemaakt als een stukje service...

Fijne benadering en eerlijk over wat hij verkoopt
Ook pluim voor monteur


Ja, ik beveel dit aan