Beoordelingen FZ Auto's

9,0
190 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Fred uit Groningen

13-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds een maand in bezit van een gebruikte auto...Zilver grijze Ford Focus Futuru 1.6 2004 Wij zijn tevreden en de verkoop was snel en vakkundig geregeld..Bedankt Folkert.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Groningen

27-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima heren


Ja, ik beveel dit aan

johan uit groningen

25-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 9


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Groningen

08-07-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi die positieve verhalen, jammer dat ze een positieve beoordeling vragen voor het maken van een kans op het winnen van een auto. 😂 Kortom, vals verkregen beoordeling.

Mijn ervaring is niet zo best, auto ingeruild en andere gekocht. Na een maand al diverse problemen, na twee maanden niet de apk door. Bleek de onderkant rot, hadden ze moeten zien toen ze remblokken gingen vervangen

Daarna ene na het andere grote probleem, reparaties hebben ons veel geld gekost. Zonde van alle tijd, geld en energie die wij er in hebben gestoken.

Voor ons geen fz cars meer, wees gewaarschuwd!


appie uit groningen

14-05-2019
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: eind vorig jaar een auto gekocht.. bij verkoop goede service en erg vriendelijk maar na een week diverse problemen met de auto veel geld verloren en het maken er van koste me nog meer erg jammer 4 maand in gereden auto inmiddels klaar voor de sloop, er komt benzine bij de motor de, voor veer was gebroken, auto met lege olie in de motor mee gekregen, er werd verteld bij verkoop dat er nieuwe remmen onder waren gekomen dit bleek echter niet het geval te zijn voor remmen waren ijzer op ijzer en zo kan ik nog wel even door gaan kort om ik heb 1000eu weg kunnen gooien erg zonder van mijn geld voel me ook erg opgelicht en voor gelogen.. hoop voor een ander dat die hier meer geluk mee heeft . vg een teleurstellende koper


David uit Drachten

06-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: met veel élan had FZ ons behandeld, deskundige advies. De mensen van FZ doen helemaal niet moeilijk, je voelt je gauw thuis. Niks moet en dat gaf ons een goed gevoel. Een volgend auto bij FZ? Zeker wij komen dan graag terug, al zou het alleen om een praatje. FZ een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Groningen

19-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Hoogezand

19-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Almere

19-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed aanbod en actief op social media!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan