Beoordelingen G.P. Cartech

9,6
35 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Sunil uit Purmerend

27-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect alles wordt goed opgelost en prijs kwaliteit 👍🏽


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Velddriel (werk in Purmerend)

06-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Verschillende malen voor onderhoud en reparatie aan mijn auto bij GP Cartech geweest. Zeer goede ervaringen. Betrouwbaar, eerlijk, netjes, deskundig. Denken mee met oplossingen. Leveren kwaliteit voor een goede prijs. Komen afspraken 100% na. Topbedrijf, kan ik iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Purmerend

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij GP Cartech erg tevreden.
Deskundig en eerlijk en vakkundige monteurs.
Leuke sfeer en voor iedereen evenveel aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

FRED uit Purmerend

14-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zocht een ander auto. Via internet had ik een blauw Volkswagen Up gevonden. Ik ben naar Patrick gegaan en hem de auto laat zien [op papier]. Gevraagd wat hij er van vond. Mooie was het antwoord van Patrick. of ik al een keer in een Up gereden had ? Nee was mijn antwoord wel in mijn Lupo. Het rijd anders vertelden Patrick. Mijn vraag slechter of beter? Beter was het antwoord. Ik mocht even proefrit maken in een Up die hij had staan. Tegek reed deze Up. Toen ik terug kwam hij en zijn vrouw op internet gekeken wat er veder te koop was. Ja dat was een rood Up wat jonger [1 1/2 jaar] auto met minder kilometer op de teller wel wat duurder € 700,--. op papier. Maker een mooie prijs van heb ik gezegd. Een half uur later werd ik thuis op gebeld met een mooie prijs voor mijn oude auto en de nieuw auto. Wij hebben ja gezegd tegen dat mooie aanbod. [Zo doe je zakken met elkaar] Ik kom al jaar zins 2004 bij de firma G.P. Cartech en word altijd goed geholpen???

Bedankt daar nog voor Fred en Paula.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Purmerend

18-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn zoon werd in korte tijd 2x geconfronteerd met hoge kosten. De auto was dit niet meer waard. Vanwege werk aangewezen op auto. Door Cartech is een alternatief geboden op een wijze die je nergens anders vindt. Service en meedenken zijn hier een automatisme.


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Purmerend

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was toe aan een ander auto en G.P.Cartech gevraagd om op zoek te gaan naar een leuke auto. En al snel hadden zij iets gevonden (een Fiat Panda). Helaas kon ik op dat moment niet rijden, ongelukje gehad en hand in het gips. Zij hebben de auto een paar weken voor mij gereserveerd. Met het risico dat ik hem misschien niet zou wille. Dat is nog eens wat je noemt service en klantvriendelijkheid. Laten we eerlijk zijn, welke garage doet dat nu tegenwoordig nog. Na een proefritje was het duidelijk mijn auto, goed ingeschat van Patrick.

En....ja hoor, gisteren was het zover, de auto werd keurig voor de deur afgeleverd door Patrick en Geraldine.

BEDANKT G.P.Cartech voor de zoektocht, vertrouwen en de goede service.

Met vriendelijke groeten,
Paula van Nek.

Al jarenlang een trouwe en tevreden klant en nu ook superblij met de nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Purmerend

16-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage staan altijd voor u klaar


Ja, ik beveel dit aan

jordi uit purmerend

05-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service en een scherpe prijs.
deskundig en eerlijk advies


Ja, ik beveel dit aan

johan uit purmerend

07-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Was zeer te spreken hoe alles snel werdt geregeld en niet duur.


Ja, ik beveel dit aan