Beoordelingen G.V.E. Autobedrijf

9,6
22 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Iddo uit Huissen

03-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garagebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij komen al jaren bij Harry en zijn top team voor onderhoud. Zelfs nu wij niet meer naast de deur wonen. Wij kunnen deze garage meer dan aanbevelen!! Zeer betrouwbaar en alle puntjes op de i!!


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Ede

23-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 22 december kwam ik s’avonds laat thuis en hoorde onderweg al vreemd gerommel onder de auto. De volgende ochtend keek ik achter en onder de auto en zag dat de uitlaat er onderuit hing. Ik ging meteen naar G.V.E. maar had weinig hoop dat het snel verholpen zou kunnen worden. Het was zaterdag en net voor Kerst. Bleek de ophanging van de uitlaat verroest en afgebroken te zijn en was het ook nog eens erg gevaarlijk om te rijden. Maar dankzij Harry kon ik toch later die dag mijn auto met nieuwe uitlaat ophalen. Zo kon ik toch nog met de auto naar familie met de Kerstdagen. Ben dus heel erg blij en vol lof over Harry en zijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wageningen

14-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2016 een gebruikte Seat Ibiza hier gekocht.
Auto werd keurig netjes afgeleverd en als er wat mee was kon je gewoon terug komen.
Vakkundige monteurs en een correcte eigenaar, afspraak is bij hun ook afspraak!
Dit maak je zelden nog mee.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Wolfheze

01-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dat dit autobedrijf een oud Seat dealer is, betekent dus dat je ook met andere PON automerken bij deze garage terecht. Denk dan aan Skoda, VW en Audi. Ik bezocht de garage dus ook toen ik in een Skoda en Audi reed. Prijs is gemiddeld. Eigenaar is een bijzonder gedreven ondernemer. De 3 monteurs zijn bijzonder klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

F uit Nijkerk

03-01-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben denk ik al sinds 1997 klant bij GVE. Ik heb er diverse nieuwe auto's gekocht en deze altijd bij G.V.E. in onderhoud gehad. Dit is echt 1 van de weinige autobedrijven waar je nog echt klant bent. Harry neemt alle tijd voor je en is erg eerlijk. Mijn volgende auto zal ook weer bij G.v.E gekocht worden.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Arnhem

22-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij GVE onze auto ingeruild en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gekochte auto (Seat Alhambra) en de service die door GVE werd verleend. Ook toen er na de koop een klein mankement aan het licht kwam was men bereid om zonder discussie het onderdeel gratis te vervangen waarbij eigenaar Harry van Homoet zelf nog even de vloeistoffen controleerde en aanvulde.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Ede

09-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GVE heeft mij ooit pro-actief benaderd. Dit zag ik direct als een positieve toevoeging. Ze hebben ons altijd keurig, professioneel en vooral eerlijk geholpen. Iets wat je nog zelden tegenkomt in de autobranche. Eerlijkheid, openheid en je echt helpen staat hier hoog in het vaandel. Onnodig geld en reparaties uitvoeren horen niet bij GVE. Een bedrijf naar ons hart.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Beuningen

15-11-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk, eerlijk en afspraak is afspraak! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

18-09-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn al lang klant bij GVE autobedrijf. Het is kleinschalig, een prettige en persoonlijke benadering. Je wordt er gewoon goed geholpen en je merkt dat er echt vakmensen werken. Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wageningen

15-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service, deskundigheid en vooral klantvriendelijkheid staan hier al jaren centraal! Doen wat ze zeggen en vertellen (transparant) wat ze doen!


Ja, ik beveel dit aan