Beoordelingen G.V.E. Autobedrijf

9,6
25 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
11 t/m 20 van 25 beoordelingen

Marijn uit Beuningen

15-11-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, klantvriendelijk, eerlijk en afspraak is afspraak! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

18-09-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn al lang klant bij GVE autobedrijf. Het is kleinschalig, een prettige en persoonlijke benadering. Je wordt er gewoon goed geholpen en je merkt dat er echt vakmensen werken. Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Wageningen

15-08-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service, deskundigheid en vooral klantvriendelijkheid staan hier al jaren centraal! Doen wat ze zeggen en vertellen (transparant) wat ze doen!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Bennekom

14-08-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een tweedehands auto gekocht bij GVE. ik kreeg een half jaar garantie op de seat ibiza, waarbij voor het afleveren alles goed werd nagelopen, er zijn netjes 2 nieuwe banden opgezet. Alles was duidelijk en recht door zee.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Arnhem

21-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Oud Seat dealer. Klein bedrijf met een hoge servicegraad. Meerdere leasauto's daar besteld. En een half jaar geleden een privé auto.

Berekenen géén afleveringskosten. Kom je voor een kleine reparatie dan wordt de auto even gestofzuigd en de ruiten gereinigd.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Ede

09-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, met of zonder afspraak. Men is nooit te beroerd om te helpen. Monteurs weten wat ze doen en leggen indien gewenst oom alles uit. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Deest

11-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

gerwin uit Veenendaal

10-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

henriette uit Veenendaal

10-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij hier al jaren komen en de service uitmuntend is. Hij verdient hier waardering voor middels deze stem


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Ede

10-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: omdat de service geweldig is. heb je iets aan je auto of heb je een vraag, je wordt direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan