Beoordelingen Galema & De Boer Auto's

9,0
129 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 129 beoordelingen

Mandy

12-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn, betrouwbaar bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Hoorn

12-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en nette afhandeling na aankoop van mijn auto. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anjo uit ‘s Hertogenbosch

11-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
klantvriendelijk, goede ontvangst en duidelijke uitleg
over de aan te schaffen auto.
Een goede afhandeling hebben wij ervaren.
Zeker een aan te bevelen bedrijf.
Anjo - Den Bosch


Ja, ik beveel dit aan

Gre uit Den Helder

28-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf. Vriendelijk geholpen. Straalt degelijkheid en vertrouwen uit.


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Damwâld

27-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden met onze Peugeot 107, gekocht bij Galema & De Boer!

Zeer vriendelijke en deskundige personen, nette auto's tegen een scherpe prijs...

Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een auto gekocht bij dit bedrijf, goed gevoel bij zowel de auto als bij de beide eigenaren.
Naast de positieve punten werden ook netjes de tekortkomingen gemeld. Bijvoorbeeld vlak voor afleveren werd door G&dB zelf geconstateerd dat de accu matig was. Deze is zonder overleg op hun kosten vervangen, klasse service.

We zouden hier wel weer een auto willen kopen.

Ps. deze review wordt geupdate indien nodig, als er geen update onder staat kunt u ervan uitgaan dat we nog steeds zorgeloos rondrijden.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit BLOKKER

09-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij gingen ervan uit dat het bedrijf op 2e Paasdag geopend zou zijn, maar dit was na een telefoontje met de heer Galema wel zo geregeld. Prima ontvangen en prettige uitleg over de auto en de procedure.


Ja, ik beveel dit aan

L.H. uit Noordbroek

06-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige ontvangst, voelt je als klant echt welkom. Ik kwam voor 1 specifieke auto, deze voldeed (bijna) volledig aan mijn wensen. Een week na de aankoop bleken achterbanden behoorlijk gecupt. Na 1 telefoontje werden de kosten voor 2 nieuwe achterbanden 50/50 gedeeld, terwijl het geen onderdeel was van het afgesproken garantiepakket. Erg netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Almelo

04-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige mensen, fijne manier van meedenken.
Goeie service zelf ongevraagd extra service verlenen.
Vol vertrouwen de auto gekocht en als ik ooit weer erns op zoek ga naar een auto kijk ik EERST bij Galema & De Boer op de website.


Ja, ik beveel dit aan

Sacha uit Zandvoort

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig bedrijf, Goed geholpen, deskundig advies, en als verrassing nog een erg leuke attentie en dat opperde dat ik een benzine pomp moest opzoeken was er al keurig getankt!
Erg blij met onze auto en een keurige prijs retour voor mijn inruil. Kortom chapeau heren👏🏼👏🏼


Ja, ik beveel dit aan