Beoordelingen Galema & De Boer Auto's

9,0
107 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

W uit Minnertsga

21-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ibo uit Den haag

20-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Workum

16-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel gastvrij en vriendelijk personeel. Voor mij de ideale auto gevonden, voor een goede prijs. Ik ben er erg blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Eite uit Skettens

15-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct ,eerlijk en een goed advies. En een mooie auto voor een normale prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Janna uit Workum

08-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en de wens van de klant wordt gehoord en gezien! Laagdrempelig in contact.


Ja, ik beveel dit aan

Djurra uit Workum

07-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en eerlijk over de auto. Ze willen je goed helpen en dat is duidelijk te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Warga

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, keurig geholpen.

Tussen koop en aflevering goed contact gehad en men was eerlijk over zaken die tijdens de apk aan het licht kwamen waar in principe geen apk afkeur op zou volgen. In zeer goed overleg is alles voor aflevering volgens afspraak opgelost. (ik had zelf gekozen om geen garantie/afleveringspakket bij te kopen. Dus men had er ook een nieuwe apk op kunnen doen zonder iets te melden)

Voor de aflevering zelf was ruim de tijd, er was voldoende ruimte voor vragen en ik kreeg uitleg over de functies in de auto.
We hebben zelfs een taart met foto van de auto mee gekregen.

We vullen dit soort enquêtes normaal niet in maar in dit geval is het zeer verdient! Succes met jullie bedrijf en wie weet tot over een paar jaar. 😉


Ja, ik beveel dit aan

Ymkje uit Parrega

16-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en duidelijk in uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Frederik uit Workum

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed werkend , vriendelijk , vertrouwelijk


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Wervershoof

29-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben hier terecht gekomen voor de aanschaf van een gebruikte auto. Bij aankomst zijn wij zeer hartelijk ontvangen. Ook bij zowel het onderhandelen en afleveren een zeer prettige ervaring gehad.


Ja, ik beveel dit aan