Beoordelingen Galema & De Boer Auto's

9,0
120 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 120 beoordelingen

Sacha uit Zandvoort

13-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig bedrijf, Goed geholpen, deskundig advies, en als verrassing nog een erg leuke attentie en dat opperde dat ik een benzine pomp moest opzoeken was er al keurig getankt!
Erg blij met onze auto en een keurige prijs retour voor mijn inruil. Kortom chapeau heren๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ


Ja, ik beveel dit aan

Tjitte en Annie uit Bakhuizen

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk goede ontvangst en duidelijke uitleg
over een aan te schaffen auto.
Ook een prettige afhandeling hebben wij ervaren.
Een aan te bevelen bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Sneek

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De mannen van de Galema & de Boer hebben een prachtige golf 7 voor me opgezocht en gevonden. Overleggen wat ze hebben gezien en beschikken over deskundigheid! Streven naar perfectie en in mijn geval hebben ze de juiste prijs/kwaliteit geleverd! Nogmaals hartelijk dank heren!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Bolsward

02-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en goed kontakt en fijne service..aanrader voor auto zoekers


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

AM uit N'leusen

14-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Lydia uit Kootstertille

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben er maar 1 woord voor en dat is Geweldig.
Wanneer we weer een auto zullen kopen gaan we hier zeker weer heen.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Haren Gn

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een paar jaar geleden hier een auto gekocht en toen hadden we al een prettig gevoel bij dit bedrijf. We hadden nu weer een autootje nodig en besloten eigenlijk meteen hen weer te bellen. We hadden wat specifieke eisen en daar werd goed op ingespeeld en we zijn vrij snel tot een keus gekomen.
Vanwege de persoonlijke aandacht, de deskundige adviezen en het aanbod raden we dit bedrijf zeer aan


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Wijhe

09-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zwolle

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service!
Goede en uitgebreide informatie en uitleg over de aangeschafte auto.
Dit bedrijf doet graag een stap extra voor haar klanten.


Ja, ik beveel dit aan