Beoordelingen Galema & De Boer Auto's

9,0
86 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

gijs uit workum

11-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zwaag

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een aanrader! Ontzettend fijne communicatie. Mannen, heel veel geluk op jullie prachtige nieuwe stek!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Groningen

08-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het tot stand komen van de aankoop van mijn auto was relaxed en prettig. Ik hoop over 200.000 kilometer op de teller nog eens langs te komen voor een bakkie koffie ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Molkwerum

07-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke ontvangst met heerlijk kopje koffie. Goed advies en eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

07-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, goede benadering en afhandeling , mooi bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Heerhugowaard

06-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige mensen. Goede ontvangst met een eerlijk verhaal. Eerste contact was via de website waarop vrij snel gereageerd werd. Het uitgebrachte bod werd gestand gehouden en de levering was uitstekend. Een onvolkomenheidje aan de auto (GPS) werd onmiddellijk gerepareerd d.m.v. een nieuwe antenne. Kortom: klant is hier echt koning!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Goor

03-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig net bedrijf vriendelijk prijs kwaliteit goed en lekkere koffie๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Ja, ik beveel dit aan

Tessa & Nico uit Sneek

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Met een goed kop koffie en oprechte aandacht zijn wij aan een erg leuke gebruikte auto geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit LELYSTAD

01-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De medewerk was heel geduldig. Kwam zijn woord na en hield de auto van mijn dromen bijna 2 weken vast, ondanks er nog andere kopers interesse hadden. Top kerel.
Nogmaals dank dat je vertrouwen en geduld had.


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Workum

29-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke mensen met een passie voor hun vak!
Zeer betrouwbaar en komen hun afspraken goed na.
Goede service en betrouwbare auto,s!
Voor een goed totaalproduct zeer aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan