Beoordelingen Garage Beune

7,1
6 beoordelingen
  • Service 7,3
  • Deskundigheid 7
  • Prijs/kwaliteit 7
1 t/m 6 van 6 beoordelingen

Theo uit Borne

07-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gewoon top-garage!
Ze nemen altijd de tijd voor je, zullen je altijd helpen als je met pech langs de kant staat, hebben kundige mensen aan het werk!
Blijft altijd "onze" garage!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Borne

04-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service! Echt een man met kennis.


Ja, ik beveel dit aan

Japie twingo uut hengel

12-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leonie , ik denk dat het meer aan jou ligt dan aan de garage.Dit is is wat je nou noemt een "ouderwetse" TOP garage waar je als je dit leuk vind ook nog zelf mag "sleutelen" aan de auto .Edwin en zn team verstaan hun vak en heb je een goed prijs/kwaliteit verhouding voor . Heb er al verscheidene auto's incl.voor fam leden gekocht en deze mensen staan altijd voor je klaar ook a la minute en tegen een kleine vergoeding komen ze ook ophalen als je gestrand bent met de auto.. en de koffie smaakt ook nog goed :)


Ja, ik beveel dit aan

raymond uit hengelo

26-02-2016
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kom er al jaren nooit problemen gehad eerlijke adviesen gewoon een goede garage


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Hengelo

21-08-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service: slecht, men schrijft een mooi verhaal in de advertentie, waarvan de helft niet waar is.

Ik kocht eind 2014 een tweedehands auto. Nu begrijp ik dat je dan geen garantie of de beste auto kunt verwachten. Echter verwacht ik wel dat datgene wat mij letterlijk verteld wordt en wat in de advertentie staat waargemaakt wordt. Mij werd bijvoorbeeld verteld dat de sleutel met afstandsbediening nieuw was en even bij een merkgarage geprogrammeerd moest worden. Ook in de advertente stond dat de auto een sleutel met afstandsbediening had. De merkgarage constateert echter dat de sleutel oud is en defect. Ik ga hiermee terug naar Beune, maar daar weigert men dit mankement te herstellen. Daarnaast wordt mij als klant even verteld dat ik een 'zeurmens' ben en voortaan maar naar een andere garage moet gaan. Ze zijn me liever kwijt dan rijk. Respectloze behandeling, welke niet getuigt van klantvriendelijkheid. Ik vind het een absolute afrader!


Carlo uit Borne

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de vakkennis, de service en vriendelijkheid erg waardeer. De prijs-kwaliteitverhouding is in mijn ogen zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan