Beoordelingen Garage Bosscha

9,4
36 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Tijnje

30-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service. Altijd vervangende auto. En verstand van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Cisca uit Drachten

21-12-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend, denkt mee, staat 'altijd' voor je klaar. Nergens zo een service meegemaakt, Top!!


Ja, ik beveel dit aan

B.A. uit GORREDIJK

06-04-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig personeel ,klantvriendelijk en altijd koffie.uitstekende prijs -kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

J H uit langezwaag

11-07-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De perfecte plek voor al u onderhoud en reperatie. Ik heb er zelf 2 volvo's in onderhoud en word altijd klasse behandeld.
In overleg is er bij Bosscha altijd wel een oplossing voor het probleem


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Beetsterzwaag

07-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant!

Men staat voor je klaar!
Goed advies!
Prijs / kwaliteit: prima!


Ja, ik beveel dit aan

Mol uit Leeuwarden

30-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service, zoeken beste oplossing, dus niet altijd nieuwe onderdelen maar hebben andere oplossingen. geen verrassingen. Prijs kwaliteit is goed.
Erg deskundig en hebben lol in hun werk.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Jubbega

26-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig/Betrouwbaar/Meedenken.
Een unieke witte raaf in autoland.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr. R. uit Noordoostpolder

03-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo 850 in 2006 hier gekocht. Tot mijn verrassing had men er ook maar een nieuwe radio bijgedaan. Als dank later een grote zak met appels gebracht. Ik woon te ver af voor het onderhoud maar anders zou ik het zeker hier laten doen. Wel nog 1 keer terug geweest met een schade reparatie. Ook prima opgelost voor een redelijke prijs.
Ook lpg3 advies bleek juist. En dat wist de gasinbouwer niet. Nuchter mensen die doen wat ze zeggen!


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Langezwaag

16-04-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service aan huis(was een paar keer nodig)!, altijd goed advies ook bij aankoop andere auto. De koffie staat klaar! Veel kennis aanwezig en anders wordt het wel gehaald. Al heel lang een zeer tevreden klant! Goede sfeer!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Langezwaag

08-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan