Beoordelingen Garage Carstad

9,4
9 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Floris uit Lelystad

09-04-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn Skoda Octavia 1.9 TDI sinds 2010 in onderhoud bij Carstad. Over de service en kwaliteit ben ik zeer tevreden. Ze stellen snel de juiste diagnose en zijn scherp geprijst. Ze denken daarnaast goed mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander

12-01-2014
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Onlangs een originele Volkswagen Golf stoel gekocht bij dit autobedrijf.
Van te voren een afspraak gemaakt via internet.
Bij binnenkomst kreeg ik meteen koffie aangeboden en werd er gelijk begonnen met het monteren van de betreffende autostoel.
Tevens hebben ze de autodeur gesteld en het airbaglampje uitgelezen.
Allemaal zeer netjes gedaan voor een zeer nette prijs.
Showroom en koffie-hoek zien er allemaal netjes en verzorgd ook uit.
(is bij andere autobedrijven weleens anders.........)

Jammer dat het niet bij mij in de buurt is,anders had ik zeker hier mijn auto ook al het onderhoud laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lelystad

07-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roel

24-09-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom hier al een aantal jaar nadat ik me niet meer welkom voelde bij de dealer. Ik had al veel eerder naar Carstad moeten gaan, ze helpen me ten eerste veel vriendelijker, ze zijn veel goedkoper en helpen me van alle kleine storingen af! Dit wat de dealer niet voor elkaar kreeg!! Ik en m'n vriendin rijden Audi en Volkswagen.


Ja, ik beveel dit aan

karel uit lelystad

02-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heb me auto daar gebracht voor het vervangen van diverse onderdelen aan me auto.
zeer tevreden hoe dit verlopen is, en de prijs!! ik heb mezelf ruim 500 euro bespaart!
ben zeer goed geholpen door de Fam.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Lelystad

07-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt altijd goed en snel geholpen. Er staat altijd een kopje koffie klaar. Service is goed. Prijzen zijn goed en eerlijk. Fijne mensen en goed bedrijf voor aankoop en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Thorsten uit Lelystad

21-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het een zaak is om trots op te zijn. Altijd meedenken met de klant en eerlijk advies. Cliche, maar hier weten zij hem ook echt waar te maken en dat is schaars.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant,en absoluut geen klachten.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Lelystad

11-03-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: het bedrenijf goede service biedt, de kwaliteit dik in orde is en de prijzen ook nog eens aantrekkelijk.


Ja, ik beveel dit aan