Beoordelingen Garage Dave Kuys

8,8
852 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
831 t/m 840 van 852 beoordelingen

Ron uit Alkmaar

07-10-2011
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-10-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

rose uit heiloo

07-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: betrouwbare ervaring met dit bedrijf je wordt netjes geholpen. goed gedaan jongens ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

michael uit heiloo

07-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: je hoeft niet altijd te betalen voor de kleine dingentjes en je bent altijd welkom en word snel geholpen ook al hebben ze weinig tijd klant is koning bij hun!


Ja, ik beveel dit aan

J.E. Martin uit Alkmaar

06-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaar dit bedrijf als: Vaaktechnich zeer goed, correct, betroubaar, net, en prijstechnich: heel redelijk.


Ja, ik beveel dit aan

hanspeter uit alkmaar

06-10-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Alkmaar

05-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

George uit Alkmaar

05-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor APK geweest. Snelle afspraak, auto snel weer klaar, geen bijzonderheden. Valt verder niet echt veel aan af te leiden dus.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2011
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Alkmaar

05-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al jaren voor keuringen en reparaties nadat ik niet erg vriendelijk ben behandeld bij de Mercedes dealer.


Ja, ik beveel dit aan