Beoordelingen Garage de Basis

9,3
47 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Sander uit Pietersbierum

21-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eindelijk! Na een aantal slechte ervaringen met zogenaamde specialisten met mijn Reliant Scimitar bij Peter terecht gekomen. Deskundigheid en passie stralen er af en het is een genot om in de werkplaats rond te lopen. Alles netjes en de Scim loopt eindelijk zoals het moet. Door moeizame onderdelenvoorziening was er wat vertraging maar ik werd daarvan netjes op de hoogte gehouden. Voor herhaling vatbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor het eerst mijn Porsche 911T naar Garage De Basis gebracht. Hij heeft nog nooit zo goed gereden. Hartelijk dank Peter


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Leeuwarden

06-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaring,
Wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen, problemen etc.
Vakkundige eigenaar, en een werkplaats die spil en span is.
Grote kennis van oldtimers


Ja, ik beveel dit aan

Barry

06-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 2 dagen voor de vakantie problemen met de versnellingsbak. Peter gebeld en auto gebracht. Ondanks zn drukke schema heeft hij het toch klaar gekregen en kunnen wij op vakantie. Dit is wat ze noemen topservice. Voor mij geen andere garage meer.


Ja, ik beveel dit aan

René. uit Dotterbloem 11

08-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zo hoort een all round garage te zijn met de passie voor klassieke auto's.Ben blij dat mijn klassieker daar in onderhoud is. De eigenaar Peter heeft zo'n enorme passie, gedrevenheid, kennis, en vaardigheden waar menig garagebedrijf nog iets van kan leren. En wat heel belangrijk is heeft tijd voor zijn klanten. Fijn dat deze garage er is in Nederland. Je kan er uiteraard ook terecht met je moderne auto.


Ja, ik beveel dit aan

Nelly uit Leeuwarden

06-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ondanks zijn volle agenda heeft Peter het voor elkaar gekregen dat ik de auto nog dezelfde dag mee kon krijgen. Wat een service, geweldig!
Zijn deskundig advies, betrouwbaarheid en de fijne uitleg van Christina, maken dat ik veel vertrouwen heb in hun werk.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Leeuwarden

24-10-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn vader's oude Ford is na vier jaar weer op de weg. Vakkundig zijn de gevraagde en gevonden zaken aangepast en opgelost. Een auto van 47 jaar oud is nooit helemaal af, maar we hebben samen een goede stap in de juiste richting gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle voor heen Anoniem

05-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb dit bedrijf eerst beoordeelt met een 4, dit na dat ik gefrustreerd was dat ik pech had.
Het euvel was te wijten aan het niet deskundig monteren door vorige eigenaar.
Volgens contact dat ik later met de ANWB heb gehad, zou dit tijdens een inspectie niet gewoon op vallen.
Garage de Basis treft dus geen blaam.
Mijn beoordeling met een 4 is dus geheel onterecht.


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Goutum

29-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig, prettig in contact en betrouwbaar. Snelle service en ze zijn harde werkers!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-06-2016
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto op 17 juni bij garage de basis gekeurd en 8 dagen later was ik aan het rijden met de auto en de remmen werkten helemaal niet meer