Beoordelingen Garage De Waard B.V. t.h.o.d.n. Glasgarage

8,7
88 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

E.P. uit Zoetermeer

07-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een occasion gekocht. Ik kreeg alle ruimte voor een goede proefrit en een goed gesprek achteraf. Bij aflevering netjes van de trein opgehaald en werd de tijd genomen voor uitleg over overdracht en kentekenbewijs enz. Samen nog verbinding met de telefoon tot stand gebracht. Fijn informeel contact.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Noord-Scharwoude

08-11-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom er al jaren en altijd goed geholpen! Ook voor onverwachte problemen kan je terecht en wordt er in no time naar gekeken.
Net weer een afspraak gepland voor het omzetten naar winterbanden. O zo makkelijk en vriendelijk allemaal.
Kortom, de garage waar ik nog jaren hoop te komen met mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Callantsoog

15-05-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben bij garage de Waard terecht gekomen door het auto onderhouds plan,had nog niet eens 1 maand betaald,maar kon gelijk een afspraak maken voor een grote onderhoudsbeurt wat perfect is uitgevoerd,ook had ik aangegeven dat er een raar geluid bij de wielen vandaan kwam in eerste instantie konden ze het niet vinden want de ene keer hoorde je het wel en de andere keer niet na 3 weken weer terug en vonden het toen wel, na het verholpen te hebben hoefde ik niks te betalen was service kreeg ik te horen, dus voor iedereen van garage de Waard niks dan lof Toppie,bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Alkmaar

19-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-11-2012
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit WAARLAND

11-10-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Noord-Scharwoude

10-09-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto hier gekocht en word altijd goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Opmeer

22-08-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen.
Jullie staan altijd klaar voor me, zelfs om me naaar Opmeer,te rijden. Jullie weten voor mij gevoel gewoon wie er bij de auto hoort.
Succes verder., Mary


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Hoorn

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service gericht.Niets dan lof.


Ja, ik beveel dit aan