Beoordelingen Garage Dorestad B.V.

9,7
10 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

jj uit almere

20-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 1keer. Vooraf duidelijke offerte. Keurig bijgepraat. Foto's, uitleg, advies. Top! Ik kom vaker!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

24-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier inmiddels al een jaar of 5 .Kan alleen maar zeggen top.Vroeger bracht ik mijn auto naar de dealer met angst en beven, want de rekening viel altijd zwaar tegen.Bij dorestad geven ze een prijsindicatie en ik heb nog nooit meegemaakt dat ik meer moest betalen,meestal minder.
Ook als je met een kleinigheidje tussendoor komt, lampje of dergelijke maken ze altijd direct tijd voor je.
Gewoon een voorbeeld voor vele andere garages.
Vakkundig personeel die gewoon verstand hebben van zaken en waar de eigenaar gewoon meesleutelt,hetgeen resulteerd in normale arbeidslonen.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Almere

16-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eindelijk, eindelijk een betrouwbare, eerlijke en zeer goede garage.
Een vriendelijke behandeling, waarbij ik mocht zien wat er niet goed was aan de auto en wat er moest gebeuren. Ook wat het zou kosten. Echt zo als het hoort. Mijn eerste bezoek, maar ik zal er altijd blijven komen.


Ja, ik beveel dit aan

RS uit Almere

12-08-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Inmiddels zes auto's en twee 9-persoonsbusjes in onderhoud gehad bij deze garage. Top service, prijs, en kwaliteit. Groot prijsverschil vergeleken met de verschillende merkdealers. Een enkele reparatie is door een derde meer gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd in opdracht van Dorestad (dit is prima wat ons betreft). Geen verrassingen wat betreft kosten van een reparatie. Goede communicatie. Bedrijf denkt professioneel mee met de wensen en mogelijkheden van de klant (bv.: het stelt zelf een revisie voor in plaats van nieuw onderdeel, of duurder tweedehands onderdeel). Dorestad kent haar klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Almere

13-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en enthousiast. Deze garage had ik veel eerder moeten ontdekken. Voorheen bracht ik onze auto's naar de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

martin w uit Swifterbant

11-07-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: sedert 2008 verhuist naar Swifterbant maar blijf deze garage trouw, inderdaad een eerlijke garage,vervangt onderdelen die alleen nodig zijn en in overleg.
prijsopgave vooraf, het wordt alleen tijd dat deze hardwerkende jongens eens een fatsoenlijke parkeer gelegen heid krijgen., dus gemeente Almere doe hier wat mee.
ik raad Dorestad aan bij een ieder die problemen (en/ onderhoud nodig) heeft


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

18-02-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, met uitermate vriendelijk en deskundig personeel, wat de boel niet bedonderd. Een aanrader voor heel Almere en omgeving!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

18-02-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Purmerend

11-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik altijd heel goed geholpen word. Ook krijg ik altijd een heel eerlijk advies: als iets niet vervangen hoeft te worden, dan wordt mij dit verteld. Zo heb ik nooit onnodig hoge kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Almere

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan