Beoordelingen Garage Emmakade

9,3
34 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Jelle uit Leeuwarden

30-05-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto in onderhoud. Goede service en eerlijk advies. Nooit het idee dat je teveel betaald.


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Leeuwarden

08-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zondag 6 mei mijn auto die defect was voor de garage achter gelaten.Maandag ochtend langs geweest om 8 uur en het probleem met auto uitgelegd.Een heel vriendelijke jonge man nam de sleutels in ontvangst en zei dat ze zouden kijken wat er aan de hand was en ik dan opgebeld zou worden.in de loop van de dag werd ik opgebeld en werd verteld dat de bobine stuk was en de kosten 110 eu waren en als ik akkoord was met reparatie de auto om 17.00 uur klaar zou staan.Ik vind het top hoe het allemaal is gegaan en dat men mijn auto zo snel kon repareren in deze drukke tijd.Had het echt niet verwacht.Ik raad een ieder deze auto garage aan,correcte mensen , heel behulpzaam en vriendelijk!!!!


Ja, ik beveel dit aan

roel uit Leeuwarden

14-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

13-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een goede, nette garage met deskundige medewerkers, die helder en rustig communiceren.

Onze auto is 17 jaar oud. We zijn er aan gehecht en hij rijdt nog prima. Hopelijk kan hij nog wat jaartjes mee.
We hebben hem al die jaren bij de dealer in onderhoud gehad. Na een paar wisselingen van eigenaar werd de service er echter niet beter op.
Daarom vorig jaar voor het eerst naar een niet merkgebonden garage voor beurt en apk. Die liet wat steekjes vallen.
Dat geeft niet echt vertrouwen, dus weer op zoek naar een andere vakgarage.

Aan de Drachtsterweg in Leeuwarden zit Garage Emmakade.
Vorige week maar eens binnengewandeld om een kijkje te nemen.
Een keurig nette receptie + wachtruimte. Wat ik van de werkplaats kon zien, zag er ook heel netjes uit.
Even een praatje over onze auto gemaakt met de man achter de balie. Hij kwam kundig, efficient en rustig over. E.e.a. gaf zoveel vertrouwen dat ik meteen een afspraak maakte.

Vandaag is de auto voor een kleine beurt + apk geweest.
We werden gebeld over enkele geconstateerde gebreken. Het is allemaal keurig verholpen.
Zulke extra’s zijn nooit leuk, maar de rekening viel ons mee.
En de auto rijdt weer als een zonnetje, heb ik zojuist geconstateerd.

Een aanrader dus, deze Garage Emmakade!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leeuwarden

06-11-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

L uit Leeuwarden

22-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had veel te laat door dat de apk gedaan moest worden. Kwam er op de dag van verlopen achter. Garage emmakade gebeld om een afspraak te maken maar had niet het idee dat ze dezelfde dag konden helpen. Met de vraag of het volgende week kon werd met nee beantwoord. Dit aangezien ze naar een nieuwe lokatie gaan en ze de hele week bezig zijn met verhuizen. Maar aangezien ze me wel wilden helpen hebben ze toch dezelfde dag tijd vrij gemaakt om mijn auto apk te keuren. Top service dat ze me zo snel konden helpen en ik weer een jaar vooruit kan.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Leeuwarden

18-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leo

23-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Leeuwarden

25-01-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de aanschaf van een auto ben ik bij Garage Emmakade geweest. Rustig de tijd gehad om de auto te bekijken en testrit. Na aanschaf van de auto nog een paar kleine dingetjes gevonden die mij niet opgevallen waren tijdens de testrit en inspectie. Na contact zijn deze keurig opgelost door garage Emmakade. Terwijl mij auto bij de garage was, was er geen leenauto voor mij beschikbaar. Desondanks heb ik een van de bedrijfsbusjes mee kunnen krijgen zonder aandringen van mij.


Ja, ik beveel dit aan

Denis

12-10-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: great work, thanks again


Ja, ik beveel dit aan