Beoordelingen Garage Fredriks

9,4
76 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Familie uit Doetinchem

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We komen al een aantal jaren bij garage Fredriks voor het onderhoud van onze auto's. Beide auto's hebben we gekocht bij Frency en Gaby. Persoonlijke benadering, vakkennis en service met de hoofletter s.


Ja, ik beveel dit aan

Shahira uit Doetinchem

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Doetinchem

15-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een warm en gastvrije garage waar je een lange relatie mee kunt vopbouwen .


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Apeldoorn

07-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Odette uit Doetinchem

23-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toen dit bedrijf starte, gingen wij er heen op aanraden van een familielid. Sindsdien komen wij er voor onderhoud, reparaties en APK. Ook hebben we al eens gebruik gemaakt van de auto zoek service, waarbij aan al onze wensen gehoor werd gegeven en we een prima auto vonden/kochten om met het hele gezin er op uit te gaan.
Wij zijn erg tevreden en ook onze zoon is inmiddels tevreden klant bij garage Fredriks met zijn eerste auto.
Ook onze oude camper is hier in onderhoud, wij kunnen iedereen deze garage warm aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ch. uit Doetinchem

20-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Solide bedrijf met goede service, en correct personeel


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit DOETINCHEM

25-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een serieuze no nonsense bedrijf, goed voor een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

melvin uit varsseveld

12-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een super garage..!!! We hebben veel garage's gehad ma nu we fredriks kennen wille we niks anders meer.. een warm onthaal altijd kopje koffie kla.. en alles bespreekbaar.. top service top personeel super..!!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Bemmel

05-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super super super
Onderhoud apk andere auto
Vriendelijk deskundig super service
Al 12 1/2 rij ik er graag km 's voor om ,om in Doetinchem te komen



Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Doetinchem

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een geweldig bedrijf waar de koffie altijd klaar staat en die net even een stapje verder gaan.


Ja, ik beveel dit aan