Beoordelingen Garage G. Geurtsen

9,0
157 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 157 beoordelingen

Rob uit Ede

09-07-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Flexibel, betrouwbaar, kennis van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Harderwijk

02-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Youngtimer aangeschaft. Er werd ruim de tijd genomen en geboden om de auto te testen en te laten keuren. Punten van aandacht zijn goed en gedegen opgepakt door de eigen werkplaats. Op basis van wederzijds vertrouwen is er veel mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ede

17-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette service, werd keurig geholpen. Er werd ook echt geluisterd naar informatie over de inruilauto, dit leidde tot een keurige inruilprijs.


Ja, ik beveel dit aan

Rinx’s uit Beuningen

05-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden een auto gekocht bij garage Geurtsen. Deze auto bleek wat storingen te hebben na de aankoop, wat de monteurs niet gezien hadden. Na het 1e telefoontje naar de garage werd er meteen actie ondernomen en gezocht naar een oplossing. Garage Geurtsen is klantgericht en zeer klant vriendelijk!! Ze verkopen GEEN rotzooi en zijn zeer schappelijk met onderhoud van de gekochte auto’s. Maar ook als je geen auto gekocht hebt bij Geurtsen kun je een zeer goede offerte ontvangen voor de onderhoud van je auto.

Ik ben zeer te vreden en laat mijn auto ieder half jaar na kijken bij Geurtsen en koop zeker bij de volgende keer weer een auto bij ze!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Ederveen

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog weinig ervaring met dit bedrijf maar tot hiertoe heel tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit zwolle

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet de juiste auto gezocht en gevonden bij autobedrijf Geurtsen. Nadat er een afspraak gemaakt was stond de auto er keurig bij en na een proefrit de auto aangeschaft. Een vakkundige team van mensen hebben de auto afgeleverd met een top service. Zeer tevreden over garage Geurtsen. Woon in Zwolle maar blijf bij dit garagebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Driebergen

26-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik wordt er altijd blij van om hier te komen. Je merkt dat hier mensen met PASSIE werken. Altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Halle

23-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer plezierig een auto gekocht.
Direct een goed gevoel en dat gaf ook de doorslag.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wilnis

19-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van de auto had ik in het garantie termijn een probleem met de motor, wat eigenlijk een Volkswagen probleem zou moeten zijn. Eerst in overleg met Volkswagen gebeld, maar die gaven niet thuis. Toen maar weer met Geurtsen gebeld en meteen werd er zonder problemen besloten om het dan door hun op te laten lossen. Dit is service, die je in deze tijd niet veel meer tegen komt en loven`s waardig is! Ik ben dan ook zeer tevreden over het contact en de service van Garage Geurtsen!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Elst (Utr.)

15-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke medewerkers, snelle service. Gewoon tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan