Beoordelingen Garage Gijsberts B.V.

8,9
82 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Elzo uit Elst

13-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekende vakgarage. Buitengewoon deskundige monteurs. Een bedrijf waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Nu onze derde Volvo daar gekocht. Mocht er onverhoopt iets met de auto zijn hebben Vincent en Rick altijd tijd om te luisteren wat er aan de auto scheelt. De deskundigheid straalt van dit bedrijf af.


Ja, ik beveel dit aan

Janny uit Overdinkel

09-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte Volvo 70.
Het is volop vakantietijd en de garage kampte met onderbezetting. Aflevering verliep niet helemaal volgens het boekje en wij attendeerden de garage eigenaar op een aantal punten. Dit is fantastisch opgepakt: men heeft een medewerker gestuurd die de auto heeft opgehaald ( 2x120 kilometer) en heeft alles keurig afgewerkt en erkend dat men onder te hoge druk moest handelen. Alle begrip hiervoor en het is moedig dit te erkennen. Bedrijf dat is aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Maritha uit Losser (Overijssel)

07-11-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen zomer een TOP ervaring gehad bij deze garage!!

Volgens mijn schoonzoon is dat daar gebruikelijk maar nu kan ik het ook zelf bevestigen.

Hieronder kort mijn ervaring van afgelopen zomer:
1 dag voor vertrek van mijn vakantie ging de koppeling van mijn 15 jaar oude camper kapot. De ANWB die mij van de snelweg heeft gesleept bereide me voor dat ik de eerste week nog niet zou gaan vertrekken met deze defecte camper.
Het is nu donderdag zo was zijn verhaal en voordat de camper bij een garage is, is het al weer vrijdagmiddag. Vervolgens moet de garage de diagnose stellen, met een beetje geluk doen ze dat op zaterdag maar houd u maar rekening met maandag. Het is immers vakantietijd en de capaciteit van de garages is hierdoor beperkt. Als dan de diagnose is gesteld moeten de onderdelen nog worden besteld en vermoedelijk is dit een uitgebreide reparatie.
Kortom volgens de overigens uiterst vriendelijk ANWB monteur zou ik de eerste week nog niet op vakantie kunnen.

Mijn schoonzoon had ervaringen met Garage Gijsberts en is op donderdagavond net voor 20:00 uur gaan bellen. Het resultaat was verbluffend. Op donderdagavond is de diagnose telefonisch gesteld, vervolgens zijn de benodigde onderdelen direct besteld, op vrijdagochtend is mijn camper door de garage opgehaald bij het ANWB depot en zaterdagmiddag ben ik met een gerepareerde camper op vakantie gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Nijmegen

24-08-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen met dit bedrijf. Een persoonlijke benadering staat voorop. Deskundigheid is groot. Sinds 2008 ben ik klant en heb zojuist mijn 2e auto aangeschaft bij Garage Gijsberts.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Standdaarbuiten

23-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben enkele jaren geleden onze Volvo v50 1.6d bij Garage Gijsberts gekocht en niets anders dan lof voor deze garage. Super service en geweldig personeel! Inmiddels enkele kleine storingen gehad, waarbij zij altijd met ons meedenken. Al met al een super garage!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-10-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Woudenberg

23-06-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zondag 22 juni waren wij met onze Oldtimervereniging de Katterugclub te gast bij garage Gijsberts. Na een hartelijke ontvangst mochten wij voor het sleutelen aan onze oude Volvo 's gebruik maken van de faciliteiten. Dit is in deze moeilijke tijd in de autobranche natuurlijk een hele mooie geste van dit garagebedrijf. Wij zijn garage Gijsberts daar ook uitermate dankbaar voor, met in het bijzonder Vincent Ras.


Ja, ik beveel dit aan

Hanno uit Geldermalsen

23-06-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen zondag hadden wij een sleuteldag bij garage Gijsberts. Wij zijn bijzonder goed ontvangen en kijken terug op een geslaagde dag! Dank namens de Volvo Katterugclub!


Ja, ik beveel dit aan

Huib uit Molenhoek

05-05-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik rij al sinds 1980 Volvo, begonnen met een Volvo 142 uit 1970 vervolgens 360GLT, 240, 245, 940, V70 en nu XC70. Inmiddels ben ik al weer 15 jaar naar volle tevredenheid klant bij Garage Gijsberts. Mijn laatste 4 Volvo's komen hier vandaan. Mijn waardering gaat uit naar hun deskundigheid, meedenken met de klant, en vooral laten merken dat je een persoon bent en geen nummer. Kortom een positieve aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Nijmegen

04-11-2013
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan