Beoordelingen Garage Gijsberts B.V.

8,9
82 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 82 beoordelingen

P uit NIjmegen

04-11-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer open en vriendelijk mensen, die weten waar ze mee bezig zijn!


Ja, ik beveel dit aan

FRED uit DODEWAARD

04-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Elst

04-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedemiddag, wij kunnen ons niet matchen met de vorige review, zelfs een beetje verontwaardigd vandaar onze review nu.

Wij zijn sinds 2002 als klant bij Gijsberts gekomen, waar Vincent ons de eerste auto heeft verkocht. Inmiddels hebben we 4 auto's gekocht, we hebben nu beide auto's bij Gijsberts in onderhoud.

Wij worden altijd open ontvangen, als er kosten zijn meestal van tevoren geïnformeerd.

Groet,








Ja, ik beveel dit aan

Pedro uit Velp

10-07-2013
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Hilversum

18-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, deskundig en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

jen uit arnhem

04-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede garage, met hart voor auto en klant. Zo kom je ze niet vaak meer tegen. Zochten een vorige keer net zolang tot ze hadden gevonden wat er aan mijn auto mankeerde (kapot vliegwiel) en dat terwijl andere Volvogarages volstonden met te zeggen dat het getril en gebonk een veel voorkomende Volvoklacht was waar ik maar mee had te leven......en dat alles ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs. Klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Arnhem

24-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zonder direct klant te zijn gebeld en langs gereden voor advies laatste maanden. Verschillende keren goed geholpen door de receptionist Rick. Even tussendoor geweest met de Volvo V70 standkachel storing en goed geholpen. Nu gaan we met onze beide Volvo's in onderhoud daar. De S60 gaat eerst voor een APK en een LMM storing. Alle vertrouwen dat goed afloopt.


Ja, ik beveel dit aan

Xander uit Nijmegen

16-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en kundige monteurs. Mijn versnellingsbak was kapot. Helaas deed zich dat slechts sporadisch voor. De monteurs hebben de auto proefgereden en onderzocht maar konden niet direct iets vinden. Ook gebelde collega's wisten geen raad. Na verder zoeken bleek de kabel doorgesleten. Je moet er maar op komen. Hulde voor de monteurs!


Ja, ik beveel dit aan

Xander uit Nijmegen

16-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service en kundige monteurs. Mijn versnellingsbak was kapot. Helaas deed zich dat slechts sporadisch voor. De monteurs hebben de auto proefgereden en onderzocht maar konden niet direct iets vinden. Ook gebelde collega's wisten geen raad. Na verder zoeken bleek de kabel doorgesleten. Je moet er maar op komen. Hulde voor de monteurs!


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Nijmegen

12-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel erg vriendelijke mensen met hart voor de zaak. Prima geholpen en voor een eerlijke prijs. Ik ga sowieso terug naar garage Gijsberts in Elst.


Ja, ik beveel dit aan