Beoordelingen Garage Henny Veenings

8,7
621 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 621 beoordelingen

H uit Neck

19-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

henk uit Wormer

13-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de inzet en deskundigheid met het probleem oplossen van mijn ford ka. Jullie zijn een top garage!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

08-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een telefonisch gesprek meteen een goed gevoel afspraak gemaakt en duidelijke uitleg van de afgesproken reparatie van de auto motormanagement lampje brande en ook airbaglampje bij andere garages onduidelijke antwoorden en dure praatjes deze monteurs weten waar ze over praten, storing snel en vakkundig opgelost goede service en monteurs leggen uit wat voor werkzaamheden ze gedaan hebben,bravo kom hier zeker terug prijs kwaliteit prima eindelijk een garage waar je als consument goed en netjes geholpen wordt gr Peter


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Wormer

02-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst heb ik een auto gekocht bij deze garage, dus ik hoop dat ik er niet al te veel terug heb te komen. Toch voelt het zeer vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Oostknollendam

31-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk uit Beverwijk

26-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend. Tijd aandacht en verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit wormer

15-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 14-1-2019, Lampje ging branden in dashboard fordka, ben naar Henny Veenings gereden, monteur ging gelijk kijken, probleem sensor motor. Nieuwe sensor besteld en 15-1-2019 om 13.30 probleem opgelost en gereset. Mijn beoordeling is een 10, deze garage is TOP


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima, goede service, goed en vriendelijk contact


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Krommenie

05-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben reeds enkele jaren drie auto's in onderhoud bij deze garage en tot volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan