Beoordelingen Garage Henny Veenings

8,7
545 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
521 t/m 530 van 545 beoordelingen

Frank uit Heiloo

14-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een verademing voor wat klantencontact betreft. Geduldige uitleg en begeleiding. Heldere afspraken die nagekomen worden, ook als dat voor het bedrijf toevallig wat minder gunstig uitpakt. Wellicht het begin van een lange goede relatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit g.koekkoek@xs4all.nl

14-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hr Veenings,
Goed dat u wil weten hoe er over de zaken wordt gedacht van uit de klant. Echter ik kan / wil niet op alle vragen antwoorden, maar uw vragen lijst moet wel geheel worden ingevuld. Daar hij anders niet kan worden verstuurd. Dus u heeft nu een aantal met cijfer 1.
Dit lijkt me niet eenvouidg om nu statistiek te berijven met de uitkomsten. Grt G. Koekkoek


Ja, ik beveel dit aan

Ruben en Jackie uit Zaandam

14-10-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettig eerste mail-contact, ook het vervolg, een aankoop van een occasion tegen inruil oude auto. Kleine storing met verlichting bij het ophalen nieuwe auto maaar snel en netjes opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Wormer

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig kontakt,altijd bereid problemen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

JAN CHRISTIAAN uit WORMER

13-10-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn vrouw en kinderen zijn al jarenlang klant bij Garage Veenings en tot volle tevredenheid. Sinds wij sinds 2 jaar in het bezit zijn van een camper is deze in onderhoud bij Garage Veenings. Door onze goede contacten heb ik dit jaar een nieuwe KIA Sportage bij Garage Veenings aangeschaft. De onderhandelingen, aflevering en overige bezoeken zijn naar volle tevredenheid. Het is een bedrijf met hardwerkende mensen die altijd tijd voor je hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Marriette uit Zaandijk

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke dienstverlening met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en kundig personeel!!


Ja, ik beveel dit aan