Beoordelingen Garage Henny Veenings

8,7
559 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
541 t/m 550 van 559 beoordelingen

Jeroen uit Wormer

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig kontakt,altijd bereid problemen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

JAN CHRISTIAAN uit WORMER

13-10-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn vrouw en kinderen zijn al jarenlang klant bij Garage Veenings en tot volle tevredenheid. Sinds wij sinds 2 jaar in het bezit zijn van een camper is deze in onderhoud bij Garage Veenings. Door onze goede contacten heb ik dit jaar een nieuwe KIA Sportage bij Garage Veenings aangeschaft. De onderhandelingen, aflevering en overige bezoeken zijn naar volle tevredenheid. Het is een bedrijf met hardwerkende mensen die altijd tijd voor je hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Marriette uit Zaandijk

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke dienstverlening met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en kundig personeel!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chrit uit Roggel

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beste Henny,en collega's
Door deze mail zijn jullie mij voor geweest,heb zelf een mail naar jullie willen sturen ,om jullie te bedanken voor het vertrouwen en de goede service.
U kunt begrijpen dat ik niet voor verder onderhoud naar Wormerveer kan komen vanuit Limburg,daar is de weg te ver voor.
Maar als er zich iets voor doet ,dan zullen wij zeker weer contact met elkaar leggen.
Wat de aankoop betreft van onze toyota verso,wij zij uiterst tevreden,en genieten van ieder rit.
Nogmaals hartelijk dank voor de service,ben zeer positief over u bedrijf

gr C Smeets


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wormer

13-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jasjwin uit wormer

13-10-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap en Greet uit Wormer

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 9 jaar bij de garage van Henny Veenings met mijn oude ford fiesta. Wij hebben ook een bejaarde Hymermobil Camper . Daar was een groot probleem mee met de versnellingsbak. Gelukkig heeft Henny nu
een mooie grote brug en heeft Bas het probleem grandioos opgelost.
Voor ons blijft de garage Henny Veenings een TOP garage.
vr. gr. Greet van Lenten


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Haarlem

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf met mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan