Beoordelingen Garage Henny Veenings

8,7
565 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
551 t/m 560 van 565 beoordelingen

Anoniem

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chrit uit Roggel

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: beste Henny,en collega's
Door deze mail zijn jullie mij voor geweest,heb zelf een mail naar jullie willen sturen ,om jullie te bedanken voor het vertrouwen en de goede service.
U kunt begrijpen dat ik niet voor verder onderhoud naar Wormerveer kan komen vanuit Limburg,daar is de weg te ver voor.
Maar als er zich iets voor doet ,dan zullen wij zeker weer contact met elkaar leggen.
Wat de aankoop betreft van onze toyota verso,wij zij uiterst tevreden,en genieten van ieder rit.
Nogmaals hartelijk dank voor de service,ben zeer positief over u bedrijf

gr C Smeets


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wormer

13-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jasjwin uit wormer

13-10-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap en Greet uit Wormer

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 9 jaar bij de garage van Henny Veenings met mijn oude ford fiesta. Wij hebben ook een bejaarde Hymermobil Camper . Daar was een groot probleem mee met de versnellingsbak. Gelukkig heeft Henny nu
een mooie grote brug en heeft Bas het probleem grandioos opgelost.
Voor ons blijft de garage Henny Veenings een TOP garage.
vr. gr. Greet van Lenten


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Haarlem

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf met mensen met hart voor de zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Amsterdam

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht bij Veenings, had een paar mankementjes maar zijn allemaal prima en netjes verholpen binnen de garantie.
Na aanschaf ben ik bij Veenings gebleven voor onderhoud en APK. Wordt altijd prima uitgevoerd, prijs vooraf en vervangend vervoer maakt dit een garage waar ik veel vertrouwen in heb. Heb geen negatieve dingen over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Amsterdam

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht bij Veenings, had een paar mankementjes maar zijn allemaal prima en netjes verholpen binnen de garantie.
Na aanschaf ben ik bij Veenings gebleven voor onderhoud en APK. Wordt altijd prima uitgevoerd, prijs vooraf en vervangend vervoer maakt dit een garage waar ik veel vertrouwen in heb. Heb geen negatieve dingen over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Fidel uit Zaandam

13-10-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Garage Veenings is een garage waar je graag je auto heen brengt. Ik ben meerdere keren bij hen geweest (ook onverwachts) en dan maken ze ook meteen tijd voor je vrij. Veenings is zeker niet de goedkoopste in de regio maar voor kwaliteit moet betaald worden natuurlijk. Niet ingevulde velden zijn niet van toepassing.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Ingrid uit Wormer

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan