Beoordelingen Garage Henny Veenings

8,7
559 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
551 t/m 559 van 559 beoordelingen

Frits uit Amsterdam

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht bij Veenings, had een paar mankementjes maar zijn allemaal prima en netjes verholpen binnen de garantie.
Na aanschaf ben ik bij Veenings gebleven voor onderhoud en APK. Wordt altijd prima uitgevoerd, prijs vooraf en vervangend vervoer maakt dit een garage waar ik veel vertrouwen in heb. Heb geen negatieve dingen over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Amsterdam

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gekocht bij Veenings, had een paar mankementjes maar zijn allemaal prima en netjes verholpen binnen de garantie.
Na aanschaf ben ik bij Veenings gebleven voor onderhoud en APK. Wordt altijd prima uitgevoerd, prijs vooraf en vervangend vervoer maakt dit een garage waar ik veel vertrouwen in heb. Heb geen negatieve dingen over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Fidel uit Zaandam

13-10-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Garage Veenings is een garage waar je graag je auto heen brengt. Ik ben meerdere keren bij hen geweest (ook onverwachts) en dan maken ze ook meteen tijd voor je vrij. Veenings is zeker niet de goedkoopste in de regio maar voor kwaliteit moet betaald worden natuurlijk. Niet ingevulde velden zijn niet van toepassing.


Ja, ik beveel dit aan

Henk en Ingrid uit Wormer

13-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

hans

13-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend, zeer goede service , klant vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wormer

13-10-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf.
Het is dat ik bij een merkdealer in mijn eigen woonplaats een praktisch nieuwe auto heb gekocht anders was ik nog steeds vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Krommenie

13-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Koog aan de zaan

13-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan