Beoordelingen Garage Hoogsteder

8,8
105 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
91 t/m 100 van 105 beoordelingen

Hans uit Oosterhout

28-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Elst

27-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arbo uit Oosterhout

27-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yan uit Nijmegen

26-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gezond boerenverstand, dat zijn de woorden die bij Hoogsteder passen. Ik heb daar heel veel profijt van.


Ja, ik beveel dit aan

Auto Koldewijn uit Apeldoorn

15-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super geregeld allemaal, klant van ons stond in de buurt van Oosterhout stil, geen probleem ze hebben hem weer de weg op geholpen. Bedankt goede service


Ja, ik beveel dit aan

R uit Arnhem

16-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst. Alle tijd en ruimte, afgehandeld exact conform afspraak. Het lijkt zo gewoon maar je komt het steeds minder vaak tegen.


Ja, ik beveel dit aan

Fried uit Arnhem

08-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuk bedrijf met aandacht voor de klant. Levert prima kwaliteit en op tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijmegen

08-06-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en duidelijk uitleg. Zeer klantvriendelijk. Elkaar communicatie via mailen zoals afspraak maken enzo zijn altijd welkom voor mij


Ja, ik beveel dit aan

jan uit zetten

06-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed en fijne garage. Je wordt er verwelkomt met koffie .Heel fijn personeel. Een hele grote duim


Ja, ik beveel dit aan

B uit Zetten

15-12-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf met kennis van zaken waarbij ik weet dat mijn auto in goede handen is .


Ja, ik beveel dit aan