Beoordelingen Garage Jansen B.V.

8,8
158 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Gerben uit Zwolle

06-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze zomer voor de tweede keer een droomauto uit Duitsland laten importeren door Henk. Service is prima en de afhandeling is zeer klantvriendelijk. Door het grote netwerk van Henk in Duitsland is er altijd een gewenste auto te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Baarn

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren klant en net weer een nieuwe (gebruikte) auto gekocht. Blij met de service!


Ja, ik beveel dit aan

Rave uit Zwolle

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Inmiddels al weer de 4de. De auto stond er super bij. Ik kan een ieder aanraden om bij Garage Jansen een auto te kopen. Service, klantvriendelijkheid en deskundigheid staan bij hun hoog in het vaandel.
Garage Jansen bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zwolle

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jaren zijn wij klant bij Garage Jansen en hebben er inmiddels acht auto’s gekocht. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en men levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. Toen wij, ondanks een aantal proefritten, toch niet helemaal tevreden waren met onze laatste aankoop werd dat op een zeer klantvriendelijke wijze opgelost. Daarvoor dank!


Ja, ik beveel dit aan

Joffrey uit Hoogeveen

09-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij mij, als potentieel autokoper, staat vertrouwen veruit op de eerste plaats.
Daarom ging ik niet alleen op zoek naar mijn droomauto, maar ook op zoek naar de garage waar ik een goed en betrouwbaar contact mee kon opbouwen.
Zo kwam ik via kennissen terecht bij Autogarage Jansen in Berkum (Zwolle). Hier deed ik direct met de eigenaar plezierig zaken. Hij was duidelijk en eerlijk en vertelde wat hij belangrijk vindt om als autoverkoper, richting de klant, aan te voldoen.
Zo ben ik sinds mei 2018 trotse bezitter van mijn Mercedes Benz C-Klasse.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Haarlem

24-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Henk is prettige man om mee te werken. Of nu je een auto direct bij hem koopt of een auto laat invoeren door hem, hij is duidelijk, snel, en recht door zee. Hij heeft veel relaties in Duitsland en kan daardoor snel schakelen met dealers en heeft je droomauto zo ingevoerd. Geen mooie praatjes maar duidelijke taal waar je iets mee kan. Goede service en flexibel! Na mijn eerste aanschaf via Henk inmiddels meerdere familieleden aangedragen en inmiddels zijn we een heel vloot verder.

Zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Hattem

06-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een Volvo v 40 gekocht. Heel prettig contact en zo fijn geholpen. Fantastische service en alles wordt voor je geregeld. Vriendelijk en vertrouwd gevoel aan over gehouden. Zeer aan te bevelen. Nette prijs voor onze nieuwe auto, oude probleemloos ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Haarlem

22-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend goede service door Henk & zijn team!
Hij staat snel voor je klaar & heeft veel kennis van zaken. Onze volgende auto schaf ik zeker weer bij Garage Jansen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy

17-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Proffessioneel geholpen. Ook nadat de garantie er al op zat is er serieus gekeken naar onze auto en naar een oplossing gezocht. Vriendelijke, behulpzame en vakbekwaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Davy uit Biddinghuizen

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische service! Goede uitleg en fijne eerlijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan