Beoordelingen Garage Kil

9,2
146 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 146 beoordelingen

Denise uit Volendam

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Borne

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een week geleden een zeer goed geprijsde jonge occasion aangeschaft.
Auto werd perfect onderhouden en geheel rijklaar afgeleverd nadat hij volledig was nagekeken op alle punten!
Contact en service door Sammy waren zeer professioneel, direct en persoonlijk.
Over het algemeen zeer tevreden over de uitstekende service van het personeel van Garage Kil!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Volendam

19-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk en deskundig personeel en een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Mevr. uit Amsterdam

18-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent auto aangeschaft bij Garage Kil. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Sammy. Wees zuinig op deze jongen. Is goud waard. Neemt alle tijd zowel voor tijdens en na de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Waddinxveen

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke behandeling van de klant, zowel voor als na aanschaf van de auto. De aangeschafte auto werd keurig afgeleverd. Werknemers zijn aardig en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Volendam

29-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen en Sammie is n topper😀👍


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Volendam

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd al bij garage kil klant geweest, eens een Mazda altijd een Mazda .
Zocht andere auto prima geholpen door Sammy de Groot ook na 6 maanden van een 6 naar CX5 ivm lage instap naar hoge instap geen probleem.
Sammy,gerd,Laurens gouden trio ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

chg uit Volendam

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd zeer vriendelijk en netjes geholpen.
Vooral Sam is top.
de CX 3 is geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit purmerend

25-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ontvangen door Sammy de verkoper een eerlijke uitleg over de occasion waar we ons oog op hadden laten vallen en nu in ons bezit .Bedankt daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Lelystad

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn geholpen door Sammy, heel klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend.
Goede deal kunnen sluiten en met goede afleverservice.


Ja, ik beveel dit aan