Beoordelingen Garage Kil

9,2
151 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Robin uit Volendam

10-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn bedrijfsbus gekocht bij Kil. Zeer vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

R. & E. uit Roosendaal

05-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer blij met onze occasion Mazda 6 station. Meedenkend, zeer klantvriendelijk en eerlijke medewerkers. Zelfs net buiten de garantie periode werd niet moeilijk gedaan en werd alles netjes afgehandeld. Wij komen niet uit de buurt van Volendam deze auto met deze TOP service is het meer dan waard om een eind voor te rijden. Echt aan te bevelen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Steffy uit Volendam

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze auto gekocht bij kil, zeer tevreden over de geleverde service, meedenkendheid en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

jaap

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed geholpen door sammy goede service tevreden met deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Ferwert

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De koop en aflevering van de auto waren erg prettig. Duidelijk en namen de tijd voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Volendam

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Borne

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een week geleden een zeer goed geprijsde jonge occasion aangeschaft.
Auto werd perfect onderhouden en geheel rijklaar afgeleverd nadat hij volledig was nagekeken op alle punten!
Contact en service door Sammy waren zeer professioneel, direct en persoonlijk.
Over het algemeen zeer tevreden over de uitstekende service van het personeel van Garage Kil!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Volendam

19-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantvriendelijk en deskundig personeel en een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Mevr. uit Amsterdam

18-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent auto aangeschaft bij Garage Kil. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Sammy. Wees zuinig op deze jongen. Is goud waard. Neemt alle tijd zowel voor tijdens en na de verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Waddinxveen

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijke behandeling van de klant, zowel voor als na aanschaf van de auto. De aangeschafte auto werd keurig afgeleverd. Werknemers zijn aardig en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan