Beoordelingen Garage Kil

9,2
141 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 141 beoordelingen

Marie uit Volendam

29-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen en Sammie is n topper😀👍


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Volendam

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd al bij garage kil klant geweest, eens een Mazda altijd een Mazda .
Zocht andere auto prima geholpen door Sammy de Groot ook na 6 maanden van een 6 naar CX5 ivm lage instap naar hoge instap geen probleem.
Sammy,gerd,Laurens gouden trio ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

chg uit Volendam

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd zeer vriendelijk en netjes geholpen.
Vooral Sam is top.
de CX 3 is geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit purmerend

25-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ontvangen door Sammy de verkoper een eerlijke uitleg over de occasion waar we ons oog op hadden laten vallen en nu in ons bezit .Bedankt daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Lelystad

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn geholpen door Sammy, heel klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend.
Goede deal kunnen sluiten en met goede afleverservice.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Volendam

22-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijk👍Betrouwbaar en eerlijk advies. Met n goed gevoel de deur uit.
Dank aan sanny.goede service👍😀


Ja, ik beveel dit aan

fred uit Avenhorn

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant gericht, meedenkend en uitermate vriendelijke bediening. Goede auto gekocht voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Judith en Joep uit Amsterdam

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een keurige tweedehands auto gekocht voor een eerlijke prijs met goeie garantievoorwaarden. De service is geweldig. We konden de auto meteen meenemen, de grote beurt kon op korte termijn worden ingepland en leenauto kosteloos beschikbaar. Echte vakmensen en uitzonderlijk vriendelijk. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Fred en Marian uit Volendam

05-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben recent onze auto gekocht bij garage Kil.
Ontzettend leuk geholpen door Sammy, je voelt je tot niets verplicht, al wil je nog zo vaak een proefrit maken.
Alles werd super geregeld, en we kregen nog een lekkere verassing op het einde. Dit bedrijf raden wij absoluut aan.
Wij komen hier zeker nog een keer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Volendam

07-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op een prettige manier geholpen bij het aanschaffen van mijn eerste auto. De verkoper heeft zelf speciaal tijd voor mij vrij gemaakt


Ja, ik beveel dit aan