Beoordelingen Garage Kil

9,2
155 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Nico uit Volendam

28-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op goede vrijdag een aanrijding om 16.00. naar Kil om raad,de schade werd dusdanig verholpen zodat wij door konden rijden. GROTE KLASSE, gelijk een afspraak gemaakt voor reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Mercedes C180 bij garage Kill gekocht inclusief 6 maanden garantie.
Alles is enorm netjes opgelost door Sammy.
U kunt hier gerust een 2de hands auto kopen.
Goede service en komen na wat ze beloven!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amsterdam

20-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht bij Garage Kil en we zijn erg tevreden. Sammy is heel vriendelijk en behulpzaam, ik zou deze garage zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Edam

21-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, profesionele en fijne behandeling. Komen keurig hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Volendam

10-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn bedrijfsbus gekocht bij Kil. Zeer vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

R. & E. uit Roosendaal

05-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer blij met onze occasion Mazda 6 station. Meedenkend, zeer klantvriendelijk en eerlijke medewerkers. Zelfs net buiten de garantie periode werd niet moeilijk gedaan en werd alles netjes afgehandeld. Wij komen niet uit de buurt van Volendam deze auto met deze TOP service is het meer dan waard om een eind voor te rijden. Echt aan te bevelen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Steffy uit Volendam

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze auto gekocht bij kil, zeer tevreden over de geleverde service, meedenkendheid en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

jaap

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed geholpen door sammy goede service tevreden met deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Ferwert

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De koop en aflevering van de auto waren erg prettig. Duidelijk en namen de tijd voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Volendam

09-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan