Beoordelingen Garage Kil

9,2
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

chg uit Volendam

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd zeer vriendelijk en netjes geholpen.
Vooral Sam is top.
de CX 3 is geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit purmerend

25-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ontvangen door Sammy de verkoper een eerlijke uitleg over de occasion waar we ons oog op hadden laten vallen en nu in ons bezit .Bedankt daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Lelystad

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg fijn geholpen door Sammy, heel klantvriendelijk, eerlijk en meedenkend.
Goede deal kunnen sluiten en met goede afleverservice.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Volendam

22-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijkšŸ‘Betrouwbaar en eerlijk advies. Met n goed gevoel de deur uit.
Dank aan sanny.goede servicešŸ‘šŸ˜€


Ja, ik beveel dit aan

fred uit Avenhorn

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant gericht, meedenkend en uitermate vriendelijke bediening. Goede auto gekocht voor een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Judith en Joep uit Amsterdam

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een keurige tweedehands auto gekocht voor een eerlijke prijs met goeie garantievoorwaarden. De service is geweldig. We konden de auto meteen meenemen, de grote beurt kon op korte termijn worden ingepland en leenauto kosteloos beschikbaar. Echte vakmensen en uitzonderlijk vriendelijk. Top garage!


Ja, ik beveel dit aan

Fred en Marian uit Volendam

05-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij hebben recent onze auto gekocht bij garage Kil.
Ontzettend leuk geholpen door Sammy, je voelt je tot niets verplicht, al wil je nog zo vaak een proefrit maken.
Alles werd super geregeld, en we kregen nog een lekkere verassing op het einde. Dit bedrijf raden wij absoluut aan.
Wij komen hier zeker nog een keer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Volendam

07-05-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op een prettige manier geholpen bij het aanschaffen van mijn eerste auto. De verkoper heeft zelf speciaal tijd voor mij vrij gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Volendam

17-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaringen met Garage kil is altijd goed. Goede service, topmonteurs en zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Sammy en Matthijs. Bij de aanschaf van een Mazda CX5 occassion en het inruilen van onze oude auto zijn we goed geadviseerd door Sammy. Al onze vragen zijn beantwoord en de auto werd als nieuw aan ons afgeleverd mede dankzij Laurens, Ć©Ć©n van de topmonteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Petten

05-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte Kia Venga gekocht, goed en vakkundig te woord gestaan door Sammy.
Openheid wbt de in te ruilen Polo, een reeƫle inruilprijs gezien de km stand.
Prettig bedrijf om te komen, afspraken worden nagekomen en als klap op de vuurpijl nog bij de aflevering van onze nwe auto een fototaart meegekregen.


Ja, ik beveel dit aan