Beoordelingen Garage Kil

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Mike uit Volendam

06-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Sammy Groot van Garage Kil mijn auto laten importeren vanuit Duitsland. Dit scheelde een aanzienlijk bedrag in het aanschaffen van deze 2e hands rijk uitgeruste Mercedes. Absolute aanrader om het via Kil te laten doen. Alles tot in de puntjes geregeld. Ze gaan zelf heen om te auto te bekijken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Super goede service en ik kan het iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Hoofddorp

04-08-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Mazda-rijder zal al snel op basis van zijn (rij)ervaringen opnieuw voor een Mazda kiezen.
Wanneer je dan woonachtig bent in de provincies Noord-, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland zal je zeker een bezoek aan Garage Kil niet moeten overslaan!

Sammy (verkoopadviseur), een jongeman met een schat aan ervaring kan je dan zeker helpen.

Wij hebben een prettige ervaring over gehouden aan ons bezoek in Volendam en rijden tevreden rond in onze nieuwe (gebruikte) Mazda 3 sedan.

En de taart smaakte verrukkelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Volendam

03-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een bezoek gebracht bij Garage Kil om te kijken voor een nette gebruikte Mazda 2 occasion.
Na goed gesprek en deskundig advies van Sammie na de proefrit was de beslissing al snel gemaakt.
Zeker een aanbeveling waard
Nu is de hele familie bij garage Kil in onderhoud.



Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Volendam

01-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een ‘nieuwe’ 2e hands VW Polo gekocht. Toppertje. Een mooi autootje tegen een mooie prijs en goede service. Uiteraard blijft het onderhoud ook bij Kil. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Volendam

28-05-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op goede vrijdag een aanrijding om 16.00. naar Kil om raad,de schade werd dusdanig verholpen zodat wij door konden rijden. GROTE KLASSE, gelijk een afspraak gemaakt voor reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Mercedes C180 bij garage Kill gekocht inclusief 6 maanden garantie.
Alles is enorm netjes opgelost door Sammy.
U kunt hier gerust een 2de hands auto kopen.
Goede service en komen na wat ze beloven!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Amsterdam

20-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht bij Garage Kil en we zijn erg tevreden. Sammy is heel vriendelijk en behulpzaam, ik zou deze garage zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ludo uit Edam

21-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht, profesionele en fijne behandeling. Komen keurig hun afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Volendam

10-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn bedrijfsbus gekocht bij Kil. Zeer vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

R. & E. uit Roosendaal

05-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer blij met onze occasion Mazda 6 station. Meedenkend, zeer klantvriendelijk en eerlijke medewerkers. Zelfs net buiten de garantie periode werd niet moeilijk gedaan en werd alles netjes afgehandeld. Wij komen niet uit de buurt van Volendam deze auto met deze TOP service is het meer dan waard om een eind voor te rijden. Echt aan te bevelen !!!


Ja, ik beveel dit aan