Beoordelingen Garage Kuijten BV

9,4
15 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

john uit bussum

07-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb 2 maanden geleden een gebruikte auto gekocht. Afspraak betr.
het in orde maken en de aflevering waren prima in orde. Ik ben eerlijk voorgelicht en niet teleurgesteld. Het bedrijf, en erwin in het bijzonder, beveel ik van harte aan !


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Helmond

17-09-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eric

21-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al, helaas vanwege lease auto's met tussenpozen niet, 25 jaar. Tot op de dag van vandaag zeer tevreden. Altijd goede adviezen en eerlijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Helmond

17-10-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, deskundig en snel geholpen betrouwbare garage!


Ja, ik beveel dit aan

Gwen uit Helmond

26-07-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top! Vlak voor onze vakantie een groot probleem met onze auto, te laat om onderdelen te bestellen. Maar ze hebben het zonder onderdelen te bestellen met het nodige vakmanschap op weten te lossen, zodat wij zorgeloos met vakantie konden. Dat is nog eens service.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heeze

18-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor mijn onderhoud is Garage Kuijten een betrouwbaar adres waarvan ik weet dat er secuur en deskundig te werk wordt gegaan. Ik ben weer helemaal tevreden, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Eindhoven

01-09-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sylwia uit Eindhoven

24-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb hier nu 2 keer mijn APK laten doen en ben ontzettend tevreden. Goede service, vriendelijke ontvangen, al mijn vragen uitgelegd gekregen, GEEN AFZETTERS MAAR MENSEN DIE MEEDENKEN en snel klaar. Ondanks dat ik nu verhuisd ben naar Eindhoven, zal ik hier altijd terug komen


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Helmond

08-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkzaamheden worden vooraf duidelijk met de klant doorgenomen met bijbehorend kostenplaatje. Onvoorzien onderhoud wordt niet eerder uitgevoerd dan na (telefonisch)overleg met de klant. Waar bij de z.g.n. merkdealer als vervangend vervoer een fiets wordt aangeboden, heeft garage Kuijten geinvesteerd in nieuwe leenauto's.

Kortom, gewoon een uitstekend bedrijf met dito service.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit helmond

19-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: excellent. Kon snel terecht. Een bedrijf zonder poespas. Gaan voorzichtig met je auto om - het betrof een gerestaureerde coupe van meer dan 30 jaar oud - en staan niet met schroevendraaiers te prikken als dit onzin is. Enthousiaste eigenaar die plezier beleefd in zijn vak. Ik kom terug.


Ja, ik beveel dit aan