Beoordelingen Garage Mestrom Groesbeek B.V.

8,7
569 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 569 beoordelingen

J.F. (Jan) uit Groesbeek

22-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: nog geen ervaring met reparatie / onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-01-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Groesbeek

19-01-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kan altijd terecht bij vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. sinds drie jaar zijn wij klant door aanschaf van een Opel en zijn zeer tevreden over de geleverde prestaties.


Ja, ik beveel dit aan

Marie-José uit Nijmegen

07-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij dit bedrijf en over alles ben ik zeer tevreden. Ze zijn vriendelijk, attent , gewoon goed!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Heumen

07-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De Ervaring met Garage Mestrom is zeer goed. De auto's/bussen worden goed nagekeken en problemen daadwerkelijk opgelost. Ze overleggen de problemen en onderhoud goed ivm de kosten voor de klant, je weet waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Groesbeek

05-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Toen onze auto het ineens begaf hebben we heel veel en goede hulp gekregen bij het afhandelen van de verkoop van de auto waarbij op goede en eerlijke wijze met ons meegedacht werd


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Groesbeek

04-01-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed. Er kan prima afspraken worden gemaakt en een prima uitvoering van de opdrachten.


Ja, ik beveel dit aan

campers nijmegen

04-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Karl uit Berg en Dal

04-01-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service, lekkere koffie en prettige omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Groesbeek

30-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, komen afspraken na en nemen contact op om te vervangen onderdelen af te stemmen.


Ja, ik beveel dit aan