Beoordelingen Garage P. Geraats B.V.

8,6
11 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Fam. uit Deurne

29-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een gebruikte Chevrolet Matiz gekocht , de aankoop verliep relaxed en heel soepel, een complete afleveringsbeurt gehad zoals je mag verwachten van een garage , onderdelen die vervangen moesten worden zijn ook vervangen, onze indruk vooraf was al prima, maar nu we de auto hebben, het is gewoon KLASSE zoals deze mensen hun klanten behandelen. Garage P. Geraats B.V. is een absolute aanrader om daar Uw zaken mee te doen . Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit Panningen

21-12-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kom al vanaf mijn 18de jaar toen ik mijn eerste auto kocht al bij Geraats.Ik heb afgelopen jaar mijn derde auto ook hier weer gekocht. Als er problemen met de auto waren werden ze altijd snel en degelijk opgelost. Ook mijn vader en zus hebben hier al meerdere auto's gekocht. Zij kennen mij en mijn auto, en ik weet dat ik op hun kan vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Roermond

03-12-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en betrouwbare garage. Zijn reƫel in het oplossen van problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Middelbeers

28-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Morgen gaan we onze derde auto ophalen bij Geraats. Ook nu hebben zij op basis van een gerichte zoekopdracht onze droomauto gevonden. Het denken in oplossingen, een prima prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service zijn redenen om hier steeds terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Susteren

14-08-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Koop al vele jaren auto`s bij dit bedrijf. Sloven zich echt uit om oplossingen te bedenken. Als de nood aan de man is kan je altijd terecht. Zeer vriendelijk personeel. Vakbekwaam. Heb zeker al 10 auto`s van dit bedrijf gekocht en onoverkomelijke problemen waren er nooit.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Eindhoven

02-08-2012
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ze zijn best vriendelijk en proberen op zo'n kort mogelijke tijd mijn auto te repareren. Ook de "service"van een huurauto vind ik goed, ook al kost dat geld.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Roermond

23-05-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Grave

12-05-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omdat ik voor mijn werkgever een tijd naar het buitenland moest, heeft de garage extra zijn best gedaan om de auto eerder af te leveren dan eerst was afgesproken.Dit is ook gelukt. Binnen 10 dagen ipv 14 dagen.Super!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

cor uit weert

07-04-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: klantvriendelijk,goede service,correct,bedrijf denkt mee bij het oplossen van eventuele problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Nederweert

25-08-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan