Beoordelingen Garage Peemen

8,4
18 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Willem uit Oosterhout

12-03-2018
4,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ronald uit Made

12-03-2018
2,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Jan uit Oisterwijk

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom ruim 30 jaar bij dit bedrijf. En dat zegt genoeg denk ik. Vertrouwd adres, goede service en deskundig op het gebied van reparatie. Komen altijd hun beloftes en afspraken na. Geen onduidelijke rekeningen en men gaat altijd vriendelijk en correct met klanten om. Altijd prettig zaken gedaan met Henk en Arjan.


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Raamsdonksveer

07-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

kees uit sgravenmoer

30-06-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en eerlijk bedrijf goede prijs kwaliteit verhouding en het personeel is goed opgeleid en gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit OOSTERHOUT NB

02-05-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben altijd correct en goed geholpen, erg tevreden over garage Peemen


Ja, ik beveel dit aan

marc uit Dorst (gemeente Oosterhout)

30-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben nu 2 keer bij garage Peemen geweest en ook 2 keer zeeeer tevreden daar weggegaan.Nemen alle tijd voor je en gaan net zolang door tot het probleem is opgelost.En alles voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Wagenberg

29-01-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage Peemen in Den Hout is een ├ęchte aanrader. Ik ben vanaf minuut 1 ontzettend vriendelijk geholpen, de eigenaar heeft echt tijd voor iedere klant. Eerlijkheid en een goede service! Heel prettig.


Ja, ik beveel dit aan

familie uit Oosterhout

02-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik herken me niet in de negatieve stellingen door anderen rond eind 2012. We zijn alweer zeven jaar vaste klant met twee relatief oude auto's. Standaard APK is idd handig om ruim op tijd een afspraak te maken, maar die (meer dan een) paar keer dat er acuut reparaties nodig waren, duurde dit niet lang (doorgaans binnen een week, meestal korter). Een vervangende auto is nog nooit een probleem geweest en de service, persoonlijke benadering en deskundigheid maken dat wij onze auto's daar met vertrouwen naar toe brengen. Wat ons betreft een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

corine uit waspik

25-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan