Beoordelingen Garage Peemen

8,4
18 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 18 van 18 beoordelingen

APC uit Breda

05-12-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles wordt door hen altijd perfect geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Drimmelen

17-05-2012
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook ik heb twijfelachtige ervaringen met dit bedrijf. Ik kom ook al jaren bij Peemen op aanraden van familie, maar sinds enkele jaren merk ik ook een achteruitgang in service en deskundigheid. Zo was ik mijn auto vorig jaar voor een simpele APK keuring 6 weken kwijt en een leenauto was maar lastig. Een eenduidig antwoord waarom dat zo lang moet duren krijg je ook niet. Al met al voel ik me als (vaste) klant niet meer serieus genomen.


Anton uit Made

16-05-2012
5,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: 7 jaar klant bij dit bedrijf geweest maar nu kom ik er niet meer.
Sinds de verhuizing naar de huidige locatie in Den Hout is de klantvriendelijkheid en service afgenomen en zijn de wachttijden toegenomen. Dat is nog acceptabel, maar ook afspraken worden niet meer nagekomen of vergeten. Zo is er bij een kennis van mij die ook bij deze garage komt vergeten om een onderdeel te monteren tijdens een beurt waardoor hij onnodig lang opnieuw op betreffende onderdeel heeft moeten wachten en zo wacht ik al 7 maanden (!!) op een besteld onderdeel welke bij een andere garage binnen een week leverbaar is. Ik vind dit niet normaal. Na de zoveelste keer bellen om te vragen waar het onderdeel bleef werd mij verteld dat ze eigenlijk hoopten mij een nieuwe auto te verkopen...
Jarenlang meer dan tevreden klant geweest, maar mij zien ze hier niet meer terug. Het bestelde onderdeel heb ik nu bij een merkdealer besteld en na 3 dagen (!!) was het binnen en gemonteerd.
Jammer van dit (voorheen) zo leuke familiebedrijf maar de kwaliteit en dienstverlening is dus niet meer wat het geweest is. Ook qua werkplaatstarieven en occasionprijzen zijn ze niet meer zo concurrerend.


M. uit Oosterhout NB

27-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd zeer goede service en kleine zaken vaak gratis service. tevens worden afspraken heel goed nagekomen!


Ja, ik beveel dit aan

Josine uit Oosterhout

26-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik altijd vriendelijk en snel geholpen wordt. En dat als ik mn naam noem hij weet welke auto daar bij hoort


Ja, ik beveel dit aan

A.p. uit oosterhout

24-03-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de service is er heel goed ook naar de klant toe staan altijd voor je klaar ook het personeel is erg vriendelijk en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

fred uit oosterhout

24-03-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Oosterhout

23-03-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Service en persoonlijke benadering zijn uitstekend. Ik kom er al jaren en heb al diverse mensen van deze uitstekende service op de hoogte gebracht.


Ja, ik beveel dit aan