Beoordelingen Garage Ploegh

8,8
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Bert uit Surhuisterveen

15-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Wilnis

07-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke medewerkers!
Goed geholpen en heel persoonlijk!
Heel mooi bedrijf 👍


Ja, ik beveel dit aan

B uit Franeker

02-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Oldeholtpade

24-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk zaken gedaan met Sybryn. Komt zijn afspraken na. Zijn tevreden met onze Audi A4 . Auto is correct afgeleverd en de tijdens de proefrit opgemerkte probleempjes zijn door de monteurs in de werplaatst gelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Aafko uit Doezum

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Aldwald

07-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Venhuizen

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij vinden dit een super geweldige garage waar je het gevoel hebt dat er ook echt iets voor je gedaan wordt.
De verkopers zijn niet van die gladde mannetjes in pak die je iets proberen aan te smeren bij deze garage werken echte goede mensen zowel de verkopers als de monteurs wij hebben hier echt het gevoel dat je erbij hoort en dat de klant inderdaad koning is Bij garage ploegh smeren ze je ook geen dure auto aan en laten ze je zelf beslissen. ze zijn niet opdringerig wij wonen twee uur rijden bij de garage vandaan maar dat hebben we er wel voor over. Als je met pech staat dat dan een verkoper je belt en tegen je zegt blijf maar staan ik kom naar je toe rijden. noem ik dat service daarom beveel ik zeker garage ploegh aan het is jammer dat je maar tot 10 kan gaan van van ons krijgt garage je ploegh een 20+ niets is ze teveel en als je een proefrit wil maken met een auto dan halen ze alle andere auto's die ervoor staan gewoon uit zodat je gewoon een proefrit kan maken. Ik zeg u dit is een super geweldige garage ook de mensen van de werkplaats zijn nergens te beroerd voor en proberen je overal mee te helpen en gaan zelfs een stap verder. Maar ook Jos is een topper. hij werkt bij het andere filiaal van ploegh in surhuisterveen en ook Jos komt zijn afspraken na.
garage Ploeg bedankt voor de service
met heel veel lieve groetjes
fam den Burger


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Pieterzijl

01-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben wij een Ford Focus C-Max bouwjaar 2006 gekocht. Helaas vanaf het begin alleen maar storingen waardoor we een paar keer stil hebben gestaan langs de kant van de weg. De auto zonder garantie gekocht, maar vanwege het afleverpakket, nieuwe APK, afleverbeurt, en de relatief lage kilometerstand met NAP durfden we dit wel aan. Uiteraard gelijk melding gemaakt van deze storingen op het dashboard bij de garage en de auto is vervolgens uitgelezen en voorzien van een nieuwe dynamo. Op kosten van garage Ploegh, heel netjes. Helaas heeft dit het euvel niet kunnen verhelpen want 2 dagen later was het weer raak..We hebben de garage weer in kennis gesteld en laten weten het vertrouwen in de Ford kwijt te zijn. Na een prettig gesprek hebben we ( overigens wel met bijbetaling van onze kant) nu een SEAT IBIZA stationwagen gekocht met afleverbeurt, nieuwe APK en 3 maanden garantie. We hopen dat we met deze auto wel zorgeloos de weg op kunnen. Hoewel we een hele nare smaak hadden van onze aankoop bij garage Ploegh zijn we vanaf het begin met onze klachten zeer netjes geholpen. Klasse dat er met ons meegedacht werd en dat we binnenkort onze nieuwe auto kunnen ophalen.
Garage Ploegh bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Kollum

15-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en goede service!
We zijn op een nette manier geholpen, en geen opdringerige verkopers.
Na de prijsonderhandeling hebben we de auto meteen mee genomen. de auto was al netjes gereinigd en na gekeken.


Ja, ik beveel dit aan