Beoordelingen Garage R. Ruttenberg

8,6
14 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

R.F.

15-09-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wel "toevallig" dat er na mijn negatieve ervaring opeens na driekwart jaar er twee reacties op de zelfde dag binnen kwamen. De laatste zeer positieve reactie van A die mijn second opinion in twijfel trok is toch wel heel erg doorzichtig : " De remleidingen stonden op breken onze auto had dus nooit goedgekeurd mogen worden". Een goedgekeurde auto laat men elders opnieuw keuren??? Jaja!


A uit Soest

07-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Lees net de review van R.F uit Soest. Ik had mijn auto dus ook ergens anders laten keuren en kwam toevallig bij deze garage uit. Dat was dus mijn geluk. De remleidingen stonden op breken onze auto had dus nooit goedgekeurd mogen worden. Dus ik hoop voor R.F dat die in een veilige auto rijdt. Voor ons is dit bedrijf een dikke 10 waard.


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Soest

07-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto grote beurt laten geven was allemaal dik in orde.Komen hun afspraken na en de prijs was ook zeker goed.
Aanrader voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

R.F. uit Soest

06-07-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam voor APK keuring, auto werd op zo'n vijf punten afgekeurd. Schatting van reparaties (door derden )ruim 700 euro. Overwoog auto te laten slopen.
Ging voor second opinion naar andere garage, kleine reparatie aan ander onderdeel 40 euro en wagen goed gekeurd!


Alex uit Soest

14-09-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en duidelijke afspraken, ook garantie op onderdelen zit goed bij dit bedrijf!
Meestal kan je direct langskomen en je reparatie laten uitvoeren binnen 1 a 3 dagen.


Ja, ik beveel dit aan

Tom

02-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, behulpzaam en nooit onverwachte kosten. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Haarlem

18-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Karima uit Amersfoort

06-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar! Voorheen ging ik altijd naar een seatdealer, waar mijn vertrouwen snel weg was. Bij de dealer liepen de kosten echt de spuigaten uit. Ik moet vanuit amersfoort komen, maar bij garage ruttenberg heb ik het gevoel eerlijk gekeurd te worden. Ben erg blij met deze garage. En kan altijd snel terecht!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Soest

14-12-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant vriendelijk, ze kijken echt de mensen aan, heel deskundig!


Ja, ik beveel dit aan