Beoordelingen Garage Schimmel V.O.F.

9,4
29 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Cees Q

12-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was al even op zoek naar een Audi TT cabrio en uiteindelijk in Klarenbeek bij garage Schimmel een mooi exemplaar gevonden. De wagen was van een liefhebber geweest, zag er keurig uit en had bij garage Schimmel altijd op tijd zijn onderhoud gehad, terug te vinden in de boekjes. Ik werd prettig te woord gestaan en na een proefrit kwamen we een mooie prijs overeen. De auto uit 2004 werd verkocht zonder garantie. Mocht er echter een probleem zijn kon ik altijd langskomen en zouden ze het oplossen. Al na 2 weken kon ik deze belofte testen. Bij stapvoets file rijden liep de koelwatertemperatuur te hoog op, met de verwarming op z' n hoogst en de blower op vol was het net te doen. Gecheckt, de 2 koelvinnen slaan niet aan. Ondanks dat ik geen garantie had toch maar even bellen. Het verbaasde me zelfs een beetje dat ik de auto direct kon brengen. Na een paar dagen was het euvel verholpen. Ze hebben alles nagelopen en er bleek een kabelbreuk in het circuit te zitten. Garage Schimmel heeft service hoog in het vaandel staan. Ze maken hun belofte dan ook geheel waar, top.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Oosterhuizen

15-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren is Garage Schimmel onze "huisgarage". Al onze bussen en auto's gaan hier naartoe en ik kan niet anders als zeggen dat zij immer vol enthousiasme elk probleem verhelpen!!! Een absolute aanrader voor eenieder die op zoek is naar kwaliteit en service maar ook beslist naar klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoofddorp

09-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij schimmel een 2e hands auto gekocht.
Mooie auto , een klein defect werdt perfect gerepareerd,onder garantie

Kan deze garage aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neede

11-08-2014
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met oldtimer gestrand in Klarenbeek 7.00 uur in de morgen. Bij garage Schimmel voor hulp aangeklopt, ondanks dat ik geen klant ben toch een leenauto gekregen, dat is pas echte service. Ze zijn er zéér behulpzaam en gemoedelijk, eerst een kop koffie en vervolgens mag je je probleem vertellen. Het voelde net als een warme douche als je zo geholpen wordt, zo een service is vandaag de dag niet meer vanzelfsprekend. Garage Schimmel thanks again!!


Ja, ik beveel dit aan

Shurmen uit Apeldoorn

26-06-2014
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: uitstekend, ik raad ieder ander, ga zo door!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Apeldoorn

19-02-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Apeldoorn

21-07-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat bij mijn vorige garage het probleem met mijn auto maar niet gevonden kon worden/opgelost werd, lukte het Garage Schimmel in 1x het manco te vinden en te repareren. Ik blijf hier zeker heen gaan!


Ja, ik beveel dit aan

CJ uit Huthum

21-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van de Ford dealer overgestapt naar Garage Schimmel. Hier wordt pas echt meegedacht met de klant. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Emmerich

21-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professionele, klantvriendelijke benadering. Zeer kundig en betrouwbaar. Ik ben 5 jaar geleden verhuisd naar Duitsland, maar ik blijf naar Garage Schimmel gaan met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Apeldoorn

19-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een bedrijf waar kwaliteit en service hoog staat.
Medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn.
In 1 woord een top garage!!!
Het beste toegewenst en ga zo door
gr Nina Rosalia


Ja, ik beveel dit aan