Beoordelingen Garage Schimmel V.O.F.

9,5
30 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
21 t/m 30 van 30 beoordelingen

ted uit apeldoorn

20-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima, kleinschalig bedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel.
Goed service. Voor mij, als absolute leek op autogebied, is het belangrijk dat ik de mensen kan vertrouwen. Dat heb ik hier gevonden


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Deventer

18-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige mensen, je wordt perfect geholpen. Daar bovenop komt nog het feit dat je gewoon kunt meekijken met wat ze doen en dat waardeer ik enorm.

Mvg,

Sven


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-12-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Enige echt betrouwbare tweedehandsautohandelaar en garage die ik ken.
Altijd goede service en betaalbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met garage Schimmel is zeer goed! Mijn oude autootje werd met grote zorg behandeld en tegen een zeer redelijke prijs weer fit gemaakt. Ik kom zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Apeldoorn

05-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg vriendelijk,staan altijd voor je klaar als er iets met de auto is.
Zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

c.p fotografie uit apeldoorn

05-06-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: eerlijke en zeer goed vak bekwame mensen
goede service en niet te duur helpen graag mee denken
met de mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Apeldoorn

04-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfect en snel -zeer oplossingsgericht,aanrader voor de ondernemer,geen weken stilstand maar hooguit een halve dag


Ja, ik beveel dit aan

sharona uit apeldoorn

04-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze luisteren goed naar je naar wat jij wil en niet wat zei persee willen zoals vaak het geval bij autobedrijven. Auto word ook keurig afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Shantall uit Apeldoorn

03-06-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit wijhe

27-05-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een bedrijf waar de klant echt koning is


Ja, ik beveel dit aan