Beoordelingen Garage 't Noorden

8,7
154 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 154 beoordelingen

B uit Groningen

15-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto heengebracht voor een grote beurt en apk. Garage belde terug en zei dat apk voor dit jaar voldoende was Verleden jaar olie bougies enz vervangenen en dit jaar niet nodig .Ik ,rijd per jaar maar 12000 km


Ja, ik beveel dit aan

B uit Groningen

15-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bracht mijn auto heenvoor apk en grote beurt Garage belde me op en zij dat verleden jaar deauto een grote beurt heeft behad En dat de bogies en olie long live was vervangen niet nodig was om dit nu alweer te doen omdat ik maar 12000 km per jaar rijd Nu dus alleen apk wat een meevaller voor mij was


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Groningen

27-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren klant bij dit bedrijf.
Betrouwbaar, plegen overleg voordat reparaties worden uitgevoerd en service gericht. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes (Han) uit Oranjewoud

06-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer klantvriendelijk geven een eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

gineke uit Groningen

04-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit GRONINGEN

13-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd paraat voor goede hulp, ook zonder afspraak!
Naar mijn idee een van de weinige garages die nog oog heeft voor de klant en zijn auto, en dat zie je bij de "grote jongens" niet meer. Ik heb mijn plekje nu gevondenen blijf ook klant!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Groningen

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Koppeling en vliegwiel van VW Passat 1.6 TDI vervangen. Netjes binnen 1 dag geregeld en voor een prijs die een stuk lager ligt dan bij de dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Aart

20-02-2018
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer klantgerichte garage. Goede, snelle service en eerlijke voorlichting.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Groningen

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage voor verschillende merken, misschien specialist voor Audi en Volkswaren, maar mijn Citroen en Toyota worden ook altijd prima onderhouden en indien nodig gerepereerd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan