Beoordelingen Garage Ter Veen Snelservice

9,5
40 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Tunnis uit Hooghalen

15-10-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf zeer netjes en vakkundig
Wordt altijd met plezier en een lach op een gezicht geholpen voor een zeer scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hoogezand

09-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Veendam

17-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik was gestrand met auto op vervelende plek met benzine lekkage. Binnen 20 minuten waren ze ter plaatse met professioneel materiaal. Zeer snel de auto op de ambulance. Ik werd zelfs naar huis gebracht! Eind van de middag hadden ze de auto gerepareerd en stond alweer klaar. Met een eindfacfactuur waar de BMW dealer zijn telefoon niet eens voor wil opnemen.
Dit is een zeldzaam goed garagebedrijf die je iedereen in zijn woonplaats gunt!


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Klazienaveen

30-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ja helemaal top wagen deed vreemd bij hoogezand afgeslagen naar ter veen direct geholpen monteur wist direct wat eraan de hand was 30minuten later was het gefikst ter veen bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Hoogezand

06-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo mensen .dit is echt de beste garage van Nederland.
Mijn vader is 11 december 2015 overleden. mijn moeder kwam 2 maanden later met auto pech te staan ze was helemaal in paniek. belde s avond laat naar garage van der veen en die stapte direct in de auto. en reed naar Winschoten naar mijn moeder dit bedrijf is goed. ik ben nu ook klant daar en mijn kinderen nu ook
was klant bij autobedrijf bakker mercedes in foxhol die ziet mij nooit weer
dikke pluim voor garage ter veen hoogezand

Tonnie oostmeijer


Ja, ik beveel dit aan

J uit Sappemeer

20-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, eerlijk, klantvriendelijk, mennis van zaken. Even een paar steekwoorden die passen bij garage Ter Veen. We hebben hier al een aantal jaren onze auto's in onderhoud en hoewel ze erg gegroeid zijn is het bedrijf in de basis niets veranderd. Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt met je meegedacht. En of je nu met een nieuwe of een oude auto komt je bent even belangrijk. En niet onbelangrijk, er wordt gewoon goed werk afgeleverd tegen een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Hoogezand

03-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vroeger was de slogan "Shell helpt". Shell gebruikt dit niet meer.
Geen wonder. Garage ter Veen kan en mag deze slogan gebruiken wat mij betreft.
Deze mensen denken mee, zoeken in oplossingen, helpen in nood, zijn recht door zee, bieden kwaliteit en service.
WAT een service! Fijn dat dit nog kan in deze tijd!


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Hoogezand

21-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service.Vriendelijke mensen
En bovenal een eerlijke en betrouwbare garage.
Geen nep toestanden met onnodige reparaties.
Kom hier zeer graag bij terug


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Zuidhorn

24-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service

Grote deskundigheid

Vriendelijk en gastvrij

Transparant. Laten zien wat er aan de auto moet gebeuren, vertellen ook -waarom, bewaren defecte onderdelen om te laten zien

Al met al gewoon een goede garage met ouderwetse service.


Ja, ik beveel dit aan

Zake uit Sappemeer

28-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan