Beoordelingen Garage Tonny Keijzers B.V.

8,1
191 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 191 beoordelingen

Lies uit Elst Utrecht

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, geweldige service en een fantastische auto!! Kortom heel erg tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Dwingeloo

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto, gekocht bij Auto Keijzers. Zeer goed geholpen en erg tevreden over de verleende service. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Epe

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf met vakbekwame verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een telefoontje werd onze gestrande werkbus opgehaald, van waar die stuk gegaan was.

Verder via whatsapp de dingetjes met kopieeren plakken doorgegeven en de verkoop van onze bus was geregeld,

We zijn super tevreden over deze garage, ten zeerste aan te raden!!!


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Beilen

28-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijke auto verkoper! Super geadviseerd door dhr. Kipp. Pracht service en een mooie auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Wezep

17-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In november 2017 een andere Mercedes E gekocht. Was dit niet van plan. Echter door het goede advies en de vriendelijkheid van een ieder in de showroom gaf me het volste vertrouwen. Uit eindelijk een goede deal gesloten. Hier tot nu toe absoluut geen spijt van. Geniet elke dag van de prachtige Mercedes. Na de levering nog wat vragen
gehad over hoe bepaalde functies werken. Steeds goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan en kreeg altijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ook 1 keer terug geweest voor iets wat mij niet duidelijk was.
Hiervoor eerst afspraak gemaakt kon gelijk komen en werd gelijk geholpen door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangst en mij werd gelijk koffie aangeboden.Zeer gast vrij.
Dit is mijn eerste Mercedes aankoop bij Keijzers Auti’s maar absoluut niet de laatste.
Service , gastvrijheid en kwaliteit zijn hiervan de reden. Voor mij nu HET adres om de auto in te ruilen.


Ja, ik beveel dit aan

eelco uit warns

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede en vriendelijke uitleg direct een goed gevoel
hebben er een lancia thema vandaan gehaald voor ons taxi bedrijf dit was de eertste en zeker niet de laatste auto die we daar weg halen
een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Johann uit Meppel

30-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb daar op 14 december jl. een hele mooie Porsche Cayenne gekocht. Ik ben uitstekend geholpen en ben zeer tevreden over de geleverde services. Ga aankomend voorjaar nog terug voor een speciale lakbehandeling.

Topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Douwe uit Arnhem

10-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag mijn auto ingeruild en de auto voor mijn vrouw opgehaald. Een fijne vertrouwde garage met prettig en zeer vriendelijk personeel. Een garage waar je de tijd krijgt om rustig naar een auto te zoeken die bij je past en als je vragen hebt, wordt je van vakkundig en goed (en eerlijk) advies voorzien. Een super gastvrij bedrijf waar je voorzien wordt van een goede kop koffie, plaatje ontbijtkoek en zelf een broodje tussen de middag op zaterdag. Alle afspraken die wij voor de koop gemaakt hadden waren keurig nagekomen echt een “no nonsens” bedrijf echt een aanrader, Alexander bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Knegsel

01-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Tonny Keijzers Exclusives een auto gekocht. 's Avonds gebeld en kon de volgende ochtend om 9 uur al een proefrit maken. Een fijn begin. Vanwege het korte tijdsbestek was de accu nog niet vol geladen waardoor er wat meldingen op het display stonden. Dit werd mij keurig van tevoren verteld net zoals het feit dat de banden wat vlakke stukken hadden. Vervolgens een goede proefrit gereden en de auto helemaal samen nagelopen met een junior verkoper. Een week later kon ik de auto ophalen. Nieuwe accu en A-merk banden gemonteerd maar een paar kleine genoemde puntjes niet uitgevoerd. Hoofd verkoper was ditmaal wel op het filiaal en afgesproken dat de auto een week later gehaald zou worden om ook deze laatste puntjes te verzorgen. En mocht ik in die week nog meer zaken tegenkomen dan kon ik dat gewoon noteren. Zo gezegd zo gedaan en de auto werd een week later weer keurig op lokatie terug bezorgd waarbij alle punten keurig netjes waren opgelost.
Een auto verkopen is 1 ding maar een goede service leveren is minstens zo belangrijk. Deze werd dus met een hoofdletter S uitgevoerd. Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan