Beoordelingen Garage Tonny Keijzers B.V.

8,0
174 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 174 beoordelingen

Edwin uit Zelhem

14-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn om ervaren dat er ook nog fatsoenlijke autobedrijven in Apeldoorn zijn.
Werden als een vorst behandeld, eerlijke prijs en eerlijke auto.
Echt gevoel dat klant koning is !
Auto opgehaald bij de exclusives, en ontdanks dat onze auto hier niet echt tussen past, kregen we wel de exlusive behandeling.
Al met al een zeer prettige ervaring.
Mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben, dan kom ik zeker nogmaals aan !

G.a. Vriezen hyundai i10 2010


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Almere

12-04-2017
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring is niet rooskleurig, mis communicatie tijdens de inruil periode, momenteel na 10 weken "kijken" naar de auto middels ook een dealer in de hand te hebben genomen. Nog steeds niet de problematiek met de auto opgelost. Nu voor de 7de maal een afspraak gemaakt voor een op te lossen diagnose. Inruilen? Ja dat kan maar in welke auto zou ik nu mijn geld en vertrouwen moeten steken?


Yorick uit Boxtel

22-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onlangs een Audi A4 Avant uit 2012 gekocht bij Tonny Keijzers B.V. We zijn geholpen door Alexander. We hebben uiteindelijk een Opel Corsa ingeruild, nadat we eerst de kans hadden gekregen om hem zelf te verkopen en de prijs die we daarvoor terugkregen was zeker goed. We hebben de Audi gekocht voor de internet meeneemprijs aangezien mijn oom zelf een garage heeft. Na de aanschaf gelijk na laten kijken bij mijn oom en de Audi was prima in orde, fijne geruststelling dus. Al met al zijn we dus super tevreden met onze aankoop en de betrouwbaarheid van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Cgw uit Almere

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Niks anders als lof over deze firma augustus 2016 een bmw m gekocht uit 2014 goede inruilprijs gehad voor m'n oude bmw haal breng service echt een 10 kan niks anders zeggen in de werkplaats goede monteurs mer de chef Joop had ik al direct een klik alsof het z'n eigen toko is .
Vandaag kwam de bmw voor een service beurt en achteruit rij camera was defect probleem direct verholpen eind van de dag stond hij hier voor de deur en als kadootje ook nog de dakdragers erop gezet die achterin lagen niet om gevraagd .
Vandaar deze recensie ik kan iedereen deze garage (groot maar toch dat een op een gevoel ) aanbevelen met vriendelijk groet Kees de kroes


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Fien uit Ugchelen

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend erg goed geholpen door Charles Kipp.
Een hele goed verkoper.
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

E uit Spijkenisse

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een bepaalde auto, via een zoek site kwam ik terecht bij dit bedrijf Daar stond de auto die ik zocht, juiste kleur juiste uitvoering en juiste kilometerstand. Dus op naar Apeldoorn, niet naast de deur maar je moet er ook wat voor over hebben! Auto stond buiten in de sneeuw, geen probleem, verkoper erbij met de sleutels en ja dat had ik snel gezien, mooie strakke auto. Dan natuurlijk het verkoop praatje en de inruil prijs ( en koffie natuurlijk ) Deal snel gesloten maar wil natuurlijk wel een stukje rijden, natuurlijk neem nog kop koffie dan ga ik hem even ontdooien en voor de deur zetten niks mis met die bak, deze neem ik. Over 5 dagen kunt u hem komen ophalen, dus zo gezegd zo gedaan. Ook de aflevering onder genot van bak koffie snel achter de rug, nog even kennismaken met de chef werkplaats, altijd handig!!Inmiddels de eerste paar honderd kilometers er op zitten en erg blij met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit EIBERGEN

21-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel zoeken her en der door het land vond ik in Apeldoorn bij Tonny Kijzers ,n auto waar ik naar op zoek was, ben ,n verwende autogek! ben 74jr!! en toch vond ik de auto van mijn dromen, jawel hoor ,n BMW 520D vht bj 2010 kl Alpine blauw aut. precies wat ik zocht.Na ,n kort heen en weer overleg over de inruil was de zaak snel beklonken,Super garage, aanbevelen waard.


Ja, ik beveel dit aan

Rente uit Dodewaard

20-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 12 januari 2017 ontmoette ik Alexander Keijzers voor een proefrit in de Audi S5 van 2011. Ik kreeg meteen de sleutels mee en kon mijn gang gaan, blijk van vertrouwen! De ervaring met de S5 was fenomenaal. De klik met Alexander was opvallend kennelijk omdat we allebei een beetje auto gek zijn voor snelle auto's.
Konklusie een onvergetelijjke ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit De Meern

06-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdag 3 december 2016 bij Tonny Keijzers een Ford Mondeo 2.0 TDCI uit 2010 aangeschaft met een kilometerstand van 149001.
Wat mij door Alexander Keijzers (zoon van) in zijn verkoopgesprek werd verteld klopt precies.
Een geweldige auto van een nette vorige eigenaar en met alle business options zoals verwarmde stoelen etc. en een brandstofgebruik in de stad van 1 op 13.9.
De auto werd keurig afgeleverd met 1 jaar APK en nieuwe banden.
Alles klopt, de auto rijdt geweldig, verbruik klopte ook en het is een comfortabele auto en een genot om in te rijden.
Heel blij en tevreden en hier kun je zonder zorgen een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Arnhem

16-12-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al twee keer een auto gekocht bij de firma bij onze eerst auto hebben we geen problemen ondervonden bij de tweede aanschaf kreeg ik de volgende dag een storing melding ben er langs gegaan en ze hebben een afspraak ingepland en de catlisator vervangen en de rem schijven en in de tijd van de reparatie kreeg ik een leen auto en dit geheel service van de zaak de auto waar het om gaat is een Porsche panamera geen goedkope onderdelen


Ja, ik beveel dit aan