Beoordelingen Garage Tonny Keijzers B.V.

8,1
180 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 180 beoordelingen

N uit Hoorn

19-09-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 2 weken geleden mijn auto verkocht bij Tonny Keijzers in Apeldoorn.
Ik had een afspraak met Alexander Keijzers.
Na een warm welkom en wat te drinken bekeek Alexander mijn auto. Deskundigheid spatte er vanaf, in 1 oogopslag wist hij alle + en - punten te benoemen.
Na een mooie onderhandeling en vooral het gunfactor zijn we tot een deal gekomen.
Daarnaast is de service uitstekend, niet alleen aan eigen zak denken maar handelen in klantbelang.
Mijn volgende koop/verkoop word weer bij Tonny Keijzers!!


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Landgraaf

17-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat ik hellemaal uit limburg ging kijken bij een concurent en zij de auto hadden verkocht waarvoor ik kwam kijken besloot ik om een kijkje te nemen bij Tonny Keijzers Auto's. En promt werd ik geholpen keken samen naar de passende auto en kreeg ook bijpassend advies al snel heeft dit geleid tot het kopen van een passende auto voor mij en mijn familie. Nogmaals heel hartelijk dank voor de gastvrijheid en de goede koffie


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Enschede

02-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct en deskundig geholpen bij het inruilen van de auto en het kopen van een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wanneer je "Googled" op Tonny Keijzers kom je vanalles tegen. Wij hebben een occasion gekocht bij Tonny Keijzers Exclusive. Ja er waren wat storingen aan de auto. Maar tot de laatste dag van de Bovag garantie altijd keurig geholpen. Volgende auto zou zo maar weer bij dit bedrijf kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Aniies uit Nijmegen

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 26 juli hier een volvo v70 D5 opgehaald! Wat een heerlijke luxe personenwagen! Aangeschaft met garantie(coulance regeling) en de aflever beurt! Tijdens de proefrit bleek de airco niet te werken. Afgesproken dat het bij aflevering allemaal gerepareerd zou zijn. En idd bij aflevering een ijskoude airco! 7 dagen later geen koude lucht meer! Volgende dag ff naar Apeldoorn. Nagekeken... condenser stuk.. besteld. 3 dagen later zou hij gemonteerd worden. Allemaal super netjes geregeld! Gratis leenwagen indien nodig! zolang Joop de zaakjes van de werkplaats regelt raad ik iedereen aan zijn auto hier aan te schaffen en te onderhouden. De verkopers zijn aardige kundige heren. Maar de service van de werkplaats is ongeƫvenaard!


Ja, ik beveel dit aan

Loek

14-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week jonge SUV met weinig km's gekocht en mijn oudere SUV ingeruild. Goed, deskundig en zakelijk geĆÆnformeerd door Tijn en Etienne. Na stevige onderhandelingen een mooie deal kunnen maken en auto is binnen 1 dag geleverd conform de afspraken. Auto voldoet aan alle verwachtingen!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zelhem

14-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn om ervaren dat er ook nog fatsoenlijke autobedrijven in Apeldoorn zijn.
Werden als een vorst behandeld, eerlijke prijs en eerlijke auto.
Echt gevoel dat klant koning is !
Auto opgehaald bij de exclusives, en ontdanks dat onze auto hier niet echt tussen past, kregen we wel de exlusive behandeling.
Al met al een zeer prettige ervaring.
Mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben, dan kom ik zeker nogmaals aan !

G.a. Vriezen hyundai i10 2010


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Almere

12-04-2017
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring is niet rooskleurig, mis communicatie tijdens de inruil periode, momenteel na 10 weken "kijken" naar de auto middels ook een dealer in de hand te hebben genomen. Nog steeds niet de problematiek met de auto opgelost. Nu voor de 7de maal een afspraak gemaakt voor een op te lossen diagnose. Inruilen? Ja dat kan maar in welke auto zou ik nu mijn geld en vertrouwen moeten steken?


Yorick uit Boxtel

22-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onlangs een Audi A4 Avant uit 2012 gekocht bij Tonny Keijzers B.V. We zijn geholpen door Alexander. We hebben uiteindelijk een Opel Corsa ingeruild, nadat we eerst de kans hadden gekregen om hem zelf te verkopen en de prijs die we daarvoor terugkregen was zeker goed. We hebben de Audi gekocht voor de internet meeneemprijs aangezien mijn oom zelf een garage heeft. Na de aanschaf gelijk na laten kijken bij mijn oom en de Audi was prima in orde, fijne geruststelling dus. Al met al zijn we dus super tevreden met onze aankoop en de betrouwbaarheid van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Cgw uit Almere

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Niks anders als lof over deze firma augustus 2016 een bmw m gekocht uit 2014 goede inruilprijs gehad voor m'n oude bmw haal breng service echt een 10 kan niks anders zeggen in de werkplaats goede monteurs mer de chef Joop had ik al direct een klik alsof het z'n eigen toko is .
Vandaag kwam de bmw voor een service beurt en achteruit rij camera was defect probleem direct verholpen eind van de dag stond hij hier voor de deur en als kadootje ook nog de dakdragers erop gezet die achterin lagen niet om gevraagd .
Vandaar deze recensie ik kan iedereen deze garage (groot maar toch dat een op een gevoel ) aanbevelen met vriendelijk groet Kees de kroes


Ja, ik beveel dit aan