Beoordelingen Auto Keijzers B.V.

8,1
204 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 204 beoordelingen

H uit Amsterdam

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Met 1 woord Super ! Wat ik kan aanraden is vraag naar Wim Kars leuke aardige personeel die je zelf kan bereiken op de dag dat hij niet werkt !!

Wij werden heel goed geholpen alles is gelopen zoals het was beloofd zeer tevreden !!!

Demir


Ja, ik beveel dit aan

Anton

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk geholpen fijne mensen om zaken mee te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had ze gebeld om te vragen wat ik voor inruil terug kreeg voor mijn auto, bij aanschaf van een 8.5 duizend euro kostende auto van hun. Ongezien werd aangegeven tussen de 4 en 4,5 duizend. Aangezien ik dit een mooi uitgangspunt vond, naar Apeldoorn gereden. Daar aangekomen werd er meteen gesproken over een inruil van 3.5 tot 4 duizend. Meteen 500 tot 1000 eraf. Aangezien inruil mij niet zoveel uitmaakt, het gaat immers om wat je uiteindelijk bij moet betalen, gevraagd wat ik dan toe moest betalen..... blijkt dit nog een garage van de oude stempel te zijn, met allerlei bijkomende afleverkosten en andere verborgen kosten..... 6.7 duizend bijbetalen. En, zoals het een onbetrouwbare verkoper betaamt, werden er ineens allerlei kleine dingen aan mijn auto gevonden.... zoals wat steenslag op de motorkap. Op mijn opmerking dat hun te koop staande auto lakschade aan de deuren, velgen en achterkant had, werd simpelweg gezegd dat "we" het nu niet over hun, maar over mijn auto hadden. En meer van dit soort onzin. Ik kom hier nooit meer. Opli.....


AAM uit Berghem

04-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettige ontvangst en een heel goede behulpzame verkoper. Auto was op anderhalve dag gereed gemaakt omdat we haast hadden. Alle afspraken werden keurig nagekomen en alle werk werd voor ons uit handen genomen door de verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Arnhem

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net geholpen door een medewerker, kopje koffie is er aangeboden. We zijn wezen kijken voor een auto op diesel en wilde de andere auto inruilen, alles is naar alle te vredenheid afgehandeld. Alles goed uitgelegd. Gewoon goed 😊


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Beverwijk

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind January Audi A4 Allroad 2.0 TSFI gekocht. Klantvriendelijk en goed bedrijf met uiterst vriendelijke personeel.Perfecte service bij het laten installeren van een Klasse 3 alarm en zeer tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Den Haag

28-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben superblij met de proffesionele wijze hoe ik geadviseerd bent en begeleid om, mijn nieuwe Lancia te leasen. Mijn grote dank gaat uit naar de heer Martin Eveleens, in mijn ervaring een zeer deskundige en persoonlijke begeleiding top. Ik raad iedereen aan om, eens te gaan kijken naar de mooie showroom in Apeldoorn.


Ja, ik beveel dit aan

AW uit Apeldoorn

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden kocht ik een prachtige Audi bij dit bedrijf. Na een goed inruilvoorstel kon ik de auto diezelfde dag nog meenemen. Alexander bleek een prettige verkoper te zijn, die zowel oog had voor mijn in te ruilen auto als voor de persoon. Kortom: heel enthousiast! Een bedrijf om trots op te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Serkan uit Deventer

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Service klant vriendelijk verstand van auto’s super 👍


Ja, ik beveel dit aan

Erwin Jansen Eupe uit MUSSEL

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geregeld gr erwin Jansen Eupe mussel


Ja, ik beveel dit aan