Beoordelingen Auto Keijzers B.V.

8,1
196 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 196 beoordelingen

Serkan uit Deventer

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Service klant vriendelijk verstand van auto’s super 👍


Ja, ik beveel dit aan

Erwin Jansen Eupe uit MUSSEL

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geregeld gr erwin Jansen Eupe mussel


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Hoogeveen

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto ingeruild op een nieuwe. keurig netjes geholpen en zeer tevreden over prijs, inruil en afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

07-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht voor ruim 15 mille. Was direct al vanalles mee aan de hand, rekening zou vergoed worden maar liet maanden op zich wachten. Totdat ik erachter kwam dat dit een schade auto is, stuur trekt naar rechts, auto trilt en suist bij hogere snelheden. Men wees me wel op een krasje ergens op de auto maar niet op een grotere ondeugdelijk bijgewerkte schade. Dit is misleiding en oplichting.


Erwin uit MUSSEL

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top geregeld en goed


Ja, ik beveel dit aan

Lies uit Elst Utrecht

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, geweldige service en een fantastische auto!! Kortom heel erg tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Dwingeloo

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto, gekocht bij Auto Keijzers. Zeer goed geholpen en erg tevreden over de verleende service. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Epe

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf met vakbekwame verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een telefoontje werd onze gestrande werkbus opgehaald, van waar die stuk gegaan was.

Verder via whatsapp de dingetjes met kopieeren plakken doorgegeven en de verkoop van onze bus was geregeld,

We zijn super tevreden over deze garage, ten zeerste aan te raden!!!


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Beilen

28-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijke auto verkoper! Super geadviseerd door dhr. Kipp. Pracht service en een mooie auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan