Beoordelingen Garage Tonny Keijzers B.V.

8,1
187 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
11 t/m 20 van 187 beoordelingen

Anoniem

28-07-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wanneer je "Googled" op Tonny Keijzers kom je vanalles tegen. Wij hebben een occasion gekocht bij Tonny Keijzers Exclusive. Ja er waren wat storingen aan de auto. Maar tot de laatste dag van de Bovag garantie altijd keurig geholpen. Volgende auto zou zo maar weer bij dit bedrijf kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Aniies uit Nijmegen

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 26 juli hier een volvo v70 D5 opgehaald! Wat een heerlijke luxe personenwagen! Aangeschaft met garantie(coulance regeling) en de aflever beurt! Tijdens de proefrit bleek de airco niet te werken. Afgesproken dat het bij aflevering allemaal gerepareerd zou zijn. En idd bij aflevering een ijskoude airco! 7 dagen later geen koude lucht meer! Volgende dag ff naar Apeldoorn. Nagekeken... condenser stuk.. besteld. 3 dagen later zou hij gemonteerd worden. Allemaal super netjes geregeld! Gratis leenwagen indien nodig! zolang Joop de zaakjes van de werkplaats regelt raad ik iedereen aan zijn auto hier aan te schaffen en te onderhouden. De verkopers zijn aardige kundige heren. Maar de service van de werkplaats is ongeƫvenaard!


Ja, ik beveel dit aan

Loek

14-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week jonge SUV met weinig km's gekocht en mijn oudere SUV ingeruild. Goed, deskundig en zakelijk geĆÆnformeerd door Tijn en Etienne. Na stevige onderhandelingen een mooie deal kunnen maken en auto is binnen 1 dag geleverd conform de afspraken. Auto voldoet aan alle verwachtingen!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zelhem

14-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn om ervaren dat er ook nog fatsoenlijke autobedrijven in Apeldoorn zijn.
Werden als een vorst behandeld, eerlijke prijs en eerlijke auto.
Echt gevoel dat klant koning is !
Auto opgehaald bij de exclusives, en ontdanks dat onze auto hier niet echt tussen past, kregen we wel de exlusive behandeling.
Al met al een zeer prettige ervaring.
Mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben, dan kom ik zeker nogmaals aan !

G.a. Vriezen hyundai i10 2010


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Almere

12-04-2017
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring is niet rooskleurig, mis communicatie tijdens de inruil periode, momenteel na 10 weken "kijken" naar de auto middels ook een dealer in de hand te hebben genomen. Nog steeds niet de problematiek met de auto opgelost. Nu voor de 7de maal een afspraak gemaakt voor een op te lossen diagnose. Inruilen? Ja dat kan maar in welke auto zou ik nu mijn geld en vertrouwen moeten steken?


Yorick uit Boxtel

22-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onlangs een Audi A4 Avant uit 2012 gekocht bij Tonny Keijzers B.V. We zijn geholpen door Alexander. We hebben uiteindelijk een Opel Corsa ingeruild, nadat we eerst de kans hadden gekregen om hem zelf te verkopen en de prijs die we daarvoor terugkregen was zeker goed. We hebben de Audi gekocht voor de internet meeneemprijs aangezien mijn oom zelf een garage heeft. Na de aanschaf gelijk na laten kijken bij mijn oom en de Audi was prima in orde, fijne geruststelling dus. Al met al zijn we dus super tevreden met onze aankoop en de betrouwbaarheid van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Cgw uit Almere

09-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Niks anders als lof over deze firma augustus 2016 een bmw m gekocht uit 2014 goede inruilprijs gehad voor m'n oude bmw haal breng service echt een 10 kan niks anders zeggen in de werkplaats goede monteurs mer de chef Joop had ik al direct een klik alsof het z'n eigen toko is .
Vandaag kwam de bmw voor een service beurt en achteruit rij camera was defect probleem direct verholpen eind van de dag stond hij hier voor de deur en als kadootje ook nog de dakdragers erop gezet die achterin lagen niet om gevraagd .
Vandaar deze recensie ik kan iedereen deze garage (groot maar toch dat een op een gevoel ) aanbevelen met vriendelijk groet Kees de kroes


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Fien uit Ugchelen

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend erg goed geholpen door Charles Kipp.
Een hele goed verkoper.
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

E uit Spijkenisse

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een bepaalde auto, via een zoek site kwam ik terecht bij dit bedrijf Daar stond de auto die ik zocht, juiste kleur juiste uitvoering en juiste kilometerstand. Dus op naar Apeldoorn, niet naast de deur maar je moet er ook wat voor over hebben! Auto stond buiten in de sneeuw, geen probleem, verkoper erbij met de sleutels en ja dat had ik snel gezien, mooie strakke auto. Dan natuurlijk het verkoop praatje en de inruil prijs ( en koffie natuurlijk ) Deal snel gesloten maar wil natuurlijk wel een stukje rijden, natuurlijk neem nog kop koffie dan ga ik hem even ontdooien en voor de deur zetten niks mis met die bak, deze neem ik. Over 5 dagen kunt u hem komen ophalen, dus zo gezegd zo gedaan. Ook de aflevering onder genot van bak koffie snel achter de rug, nog even kennismaken met de chef werkplaats, altijd handig!!Inmiddels de eerste paar honderd kilometers er op zitten en erg blij met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit EIBERGEN

21-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel zoeken her en der door het land vond ik in Apeldoorn bij Tonny Kijzers ,n auto waar ik naar op zoek was, ben ,n verwende autogek! ben 74jr!! en toch vond ik de auto van mijn dromen, jawel hoor ,n BMW 520D vht bj 2010 kl Alpine blauw aut. precies wat ik zocht.Na ,n kort heen en weer overleg over de inruil was de zaak snel beklonken,Super garage, aanbevelen waard.


Ja, ik beveel dit aan