Beoordelingen Garage Tonny Keijzers B.V.

8,1
180 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
11 t/m 20 van 180 beoordelingen

Jan en Fien uit Ugchelen

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanochtend erg goed geholpen door Charles Kipp.
Een hele goed verkoper.
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

E uit Spijkenisse

22-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was al een tijdje op zoek naar een bepaalde auto, via een zoek site kwam ik terecht bij dit bedrijf Daar stond de auto die ik zocht, juiste kleur juiste uitvoering en juiste kilometerstand. Dus op naar Apeldoorn, niet naast de deur maar je moet er ook wat voor over hebben! Auto stond buiten in de sneeuw, geen probleem, verkoper erbij met de sleutels en ja dat had ik snel gezien, mooie strakke auto. Dan natuurlijk het verkoop praatje en de inruil prijs ( en koffie natuurlijk ) Deal snel gesloten maar wil natuurlijk wel een stukje rijden, natuurlijk neem nog kop koffie dan ga ik hem even ontdooien en voor de deur zetten niks mis met die bak, deze neem ik. Over 5 dagen kunt u hem komen ophalen, dus zo gezegd zo gedaan. Ook de aflevering onder genot van bak koffie snel achter de rug, nog even kennismaken met de chef werkplaats, altijd handig!!Inmiddels de eerste paar honderd kilometers er op zitten en erg blij met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit EIBERGEN

21-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel zoeken her en der door het land vond ik in Apeldoorn bij Tonny Kijzers ,n auto waar ik naar op zoek was, ben ,n verwende autogek! ben 74jr!! en toch vond ik de auto van mijn dromen, jawel hoor ,n BMW 520D vht bj 2010 kl Alpine blauw aut. precies wat ik zocht.Na ,n kort heen en weer overleg over de inruil was de zaak snel beklonken,Super garage, aanbevelen waard.


Ja, ik beveel dit aan

Rente uit Dodewaard

20-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 12 januari 2017 ontmoette ik Alexander Keijzers voor een proefrit in de Audi S5 van 2011. Ik kreeg meteen de sleutels mee en kon mijn gang gaan, blijk van vertrouwen! De ervaring met de S5 was fenomenaal. De klik met Alexander was opvallend kennelijk omdat we allebei een beetje auto gek zijn voor snelle auto's.
Konklusie een onvergetelijjke ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit De Meern

06-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdag 3 december 2016 bij Tonny Keijzers een Ford Mondeo 2.0 TDCI uit 2010 aangeschaft met een kilometerstand van 149001.
Wat mij door Alexander Keijzers (zoon van) in zijn verkoopgesprek werd verteld klopt precies.
Een geweldige auto van een nette vorige eigenaar en met alle business options zoals verwarmde stoelen etc. en een brandstofgebruik in de stad van 1 op 13.9.
De auto werd keurig afgeleverd met 1 jaar APK en nieuwe banden.
Alles klopt, de auto rijdt geweldig, verbruik klopte ook en het is een comfortabele auto en een genot om in te rijden.
Heel blij en tevreden en hier kun je zonder zorgen een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Arnhem

16-12-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al twee keer een auto gekocht bij de firma bij onze eerst auto hebben we geen problemen ondervonden bij de tweede aanschaf kreeg ik de volgende dag een storing melding ben er langs gegaan en ze hebben een afspraak ingepland en de catlisator vervangen en de rem schijven en in de tijd van de reparatie kreeg ik een leen auto en dit geheel service van de zaak de auto waar het om gaat is een Porsche panamera geen goedkope onderdelen


Ja, ik beveel dit aan

Tarish uit Den Haag

14-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag in een nieuwstaat verkerende bestelbus aanschaft voor mijn bedrijf. Ik heb het bestelbus vooraf aanbetaald zonder het te bezichtigen, ik heb alleen de foto's op de site bekeken en telefonische alles afgehandeld. Bij het afhalen stond er werkelijk waar een in een nieuwstaat verkerende bestel bus zoals beloofd. We werden echt goed ontvangen, de lease contract werd duidelijk doorgenomen. We zijn er zeer tevreden mee. Echt een vertrouwelijk bedrijf met een zeer goede service. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Hengelo

01-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier net een onwijs gave Mitsubishi Outlander gekocht.
Super geadviseerd en perfekt afgeleverd.
Ook de aftersalesservice is zeer soepel en coulant.
Echt een aanrader en ik kom hier zeker terug als ik weer een auto wil kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Deventer

26-11-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geen enkel probleem. Ben reeds aan mijn 7 a 8ste auto bezig dus ik ben een liefhebber. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Ede

13-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren waren wij bij dit bedrijf omdat we op zoek zijn naar een andere auto. We hebben nog niets gekocht maar het was fijn om gewoon door de showroom te kunnen lopen en niets steeds een verkoper op je nek te hebben. Dit was niet omdat we niet gezien werden want we werden juist heel vriendelijk welkom geheten en kregen een lekkere bak koffie met ontbijtkoek. Vragen werden netjes beantwoord en ze hadden de tijd voor ons. Of we daar onze auto vinden dat weten we niet maar we hebben de app wel gelijk gedownload omdat wanneer de auto die bij ons past daar wel staat, we graag terugkomen en hopelijk tot een goede deal komen.


Ja, ik beveel dit aan