Beoordelingen Auto Keijzers B.V.

8,1
194 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Gerard uit Hoogeveen

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto ingeruild op een nieuwe. keurig netjes geholpen en zeer tevreden over prijs, inruil en afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

07-01-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht voor ruim 15 mille. Was direct al vanalles mee aan de hand, rekening zou vergoed worden maar liet maanden op zich wachten. Totdat ik erachter kwam dat dit een schade auto is, stuur trekt naar rechts, auto trilt en suist bij hogere snelheden. Men wees me wel op een krasje ergens op de auto maar niet op een grotere ondeugdelijk bijgewerkte schade. Dit is misleiding en oplichting.


Erwin uit MUSSEL

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top geregeld en goed


Ja, ik beveel dit aan

Lies uit Elst Utrecht

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, geweldige service en een fantastische auto!! Kortom heel erg tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Dwingeloo

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg blij met mijn auto, gekocht bij Auto Keijzers. Zeer goed geholpen en erg tevreden over de verleende service. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Epe

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super bedrijf met vakbekwame verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een telefoontje werd onze gestrande werkbus opgehaald, van waar die stuk gegaan was.

Verder via whatsapp de dingetjes met kopieeren plakken doorgegeven en de verkoop van onze bus was geregeld,

We zijn super tevreden over deze garage, ten zeerste aan te raden!!!


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Beilen

28-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een eerlijke auto verkoper! Super geadviseerd door dhr. Kipp. Pracht service en een mooie auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Wezep

17-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In november 2017 een andere Mercedes E gekocht. Was dit niet van plan. Echter door het goede advies en de vriendelijkheid van een ieder in de showroom gaf me het volste vertrouwen. Uit eindelijk een goede deal gesloten. Hier tot nu toe absoluut geen spijt van. Geniet elke dag van de prachtige Mercedes. Na de levering nog wat vragen
gehad over hoe bepaalde functies werken. Steeds goed bereikbaar en altijd vriendelijk te woord gestaan en kreeg altijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ook 1 keer terug geweest voor iets wat mij niet duidelijk was.
Hiervoor eerst afspraak gemaakt kon gelijk komen en werd gelijk geholpen door een zeer kundige en vriendelijke monteur. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangst en mij werd gelijk koffie aangeboden.Zeer gast vrij.
Dit is mijn eerste Mercedes aankoop bij Keijzers Auti’s maar absoluut niet de laatste.
Service , gastvrijheid en kwaliteit zijn hiervan de reden. Voor mij nu HET adres om de auto in te ruilen.


Ja, ik beveel dit aan

eelco uit warns

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede en vriendelijke uitleg direct een goed gevoel
hebben er een lancia thema vandaan gehaald voor ons taxi bedrijf dit was de eertste en zeker niet de laatste auto die we daar weg halen
een aanrader


Ja, ik beveel dit aan