Beoordelingen Garage Top

9,3
78 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Kees uit Nijkerk

02-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De auto hielt wat in bij lage toeren. Telefonisch overlegd zodat de juiste onderdelen besteld konden worden. Tijdens de reparatie kon ik met een kopje koffie wachten, en na een half uur was het probleem opgelost! Bedankt voor de deskundige, snelle reparatie!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Voorthuizen

28-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en duidelijke uitleg wat er gedaan is.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Apeldoorn

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het aanschaffen van een nieuwe auto bleek de volgende dag dat de accu kapot was. Na een telefoontje met de garage werd hier direct een nieuwe accu in gezet, zonder enige bijkomende kosten. Prima garage!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit KOOTWIJKERBROEK

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundig, correct, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

alfred uit lunteren

17-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: geweldige service goed geschoold personeel ze weten waar ze het over hebben


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit WOUDENBERG

15-08-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het was geweldig, we hebben gebeld. Half uur later stonden we bij de garage. En 20 minuten later een geheel nieuwe accu erin. En we konden weer rijden. Dat is toch TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Meppel

27-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ANWB kon ons niet helpen. Uiteindelijk kreeg onze wegenwacht bij garage Top voet aan de grond. Iedereen heeft het in vakantietijd druk, maar garage Top zag de noodzaak in en bood hulp. Een dag later kon ik de leenauto terug brengen en mijn eigen auto weer mee nemen.
Jammer dat het zo ver weg is, anders wist ik wel waar mijn auto in onderhoud ging. Dit zijn mensen die weten waar ze mee bezig zijn!


Ja, ik beveel dit aan

CAG uit Nijkerk

09-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Recent de winterbanden weer voor de zomerbanden laten wisselen. Gelukkig kon ik er op wachten. De winterbanden blijven bij Garage Top in opslag. Top geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

CAG uit Nijkerk

09-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garage Top is een top-bedrijf! Er werd keurig contact met me opgenomen voor de extra kosten die er waren i.v.m. de APK. Bovendien kreeg ik zelfs een Gratis leenauto mee!
Het personeel is zeer vriendelijk en werd keurig geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Barneveld

28-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan