Beoordelingen Garage Top

9,3
85 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

E uit Stroe

08-04-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Barneveld

23-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Moest een relais vervangen en die was niet op voorraad.
Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag vervangen.
Dat is supersnel en alles werkt weer prima.
Echt Toppie dus.


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit WOUDENBERG

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Soest

13-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst bij garage Top geweest n.a.v. een aanbeveling. Geen spijt van! Gratis (mooie) leenauto, vriendelijke en snelle service en de uiteindelijke prijs iets lager dan de offerte. Kortom; goede ervaring dus ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Lunteren

06-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: bijzonder goed


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Barneveld

27-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De jaarlijkse onderhoud + dit keer ook de automaat laten spoelen, APK laten doen en daarbij waren een paar reparaties noodzakelijk.
Startmotor vervangen, uitlaatdeel vervangen 2 nieuwe banden.
Alles weer prima uitgevoerd zoals ik dat al zo'n 12 jaar bij Garage Top gewend ben.
Ik hoop nog heel lang klant te kunnen blijven dus op naar een storingsvrij 2019.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Putten

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Altijd tijd voor een kop koffie en een praatje. Leveren ook oudere auto's netjes af, en ook dan krijg je een lekkere taart.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Nijkerk

02-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De auto hielt wat in bij lage toeren. Telefonisch overlegd zodat de juiste onderdelen besteld konden worden. Tijdens de reparatie kon ik met een kopje koffie wachten, en na een half uur was het probleem opgelost! Bedankt voor de deskundige, snelle reparatie!


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Voorthuizen

28-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en duidelijke uitleg wat er gedaan is.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Apeldoorn

10-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het aanschaffen van een nieuwe auto bleek de volgende dag dat de accu kapot was. Na een telefoontje met de garage werd hier direct een nieuwe accu in gezet, zonder enige bijkomende kosten. Prima garage!


Ja, ik beveel dit aan