Beoordelingen Garage v.d. Heijden

9,5
12 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Maarten uit Oostelbeers

30-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: en bedrijf waar wij al jaren en naar grote tevredenheid klant zijn. Duidelijke uitleg bij reparaties en altijd vooraf informeren, geen verrassingen achteraf. Ik kan er altijd even binnenlopen als ik een vraag heb over mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten

25-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed geholpen met een storing in de airco.
Doordat ik mijn klacht bij de monteur heb kunnen doorgegeven wist deze de klacht op te lossen en was 1 keer mijn verhaal vertellen voldoende.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Babs uit Middelbeers

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Roij

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Ysselsteyn

20-10-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik schrijf deze ervaring namens mijn oom die regelmatig Garage vd Heijden bezoekt. Is altijd enthousiast en hij wil graag dat ik namens hem zijn beoordeling doorgeef.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Middelbeers

19-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto koelde niet goed maar is prima gerepareerd,dit was net in de vakantie gratis leenauto meegekregen om op vakantie te gaan.
Prima garage kom hier al jaren en altijd zeer tevreden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit middelbeers

04-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerste keer kwam ik voor een lamp die kapot was werd meteen en snel geholpen tegen een zeer scherpe prijs. Deze garage heeft nu ook het onderhoud gedaan en ik heb het gevoel hier als mens behandeld te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Middelbeers

13-10-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben echt supertevreden over de service, vanochtend een kapotte auto: na een paar uur al gemaakt. Wordt altijd heel snel en netjes geholpen, medewerkers staan altijd klaar. Ook qua prijs prima in orde. Voor mij geen andere garage meer!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zaltbommel

06-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier vorig jaar een gebruikte auto gekocht die netjes afgeleverd werd.
Kreeg ook nog een leuke prijs voor mijn eigen auto terug
Na een paar weken ging mijn dynamo stuk. Er werd niet moeilijk gedaan over het repareren van de dynamo, nee ik kon de volgende dag langs komen en er werd een nieuwe dynamo ingezet. Ik kon er zelfs op wachten.
Kortom ik heb goede ervaring met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan