Beoordelingen Garage Van Burken V.O.F.

8,8
156 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Patrcia uit Amsterdam

03-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ervaring medewerker heeft ons goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Nieuwegein

10-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super


Ja, ik beveel dit aan

Clifforth uit Velserbroek,Nrd.Holland

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat ik 'n auto met automaat moest aanschaffen,ben ik metteen geslaagd bij garage Van Burken. Ik ben zeer goed en vriendelijk ontvangen en geholpen,waarna alles perfect afgehandeld is. De service is uitstekend,nadat er wat kleine dingentjes waren,werd het metteen verholpen,hulde dus,ben zeer tevreden,de garage is ten zeerste aan te bevelen en de koffie was heerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lith

20-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Één van de op één hand te tellen garagebedrijven waar de klant centraal staat.
Meerdere afspraken gemaakt o.a. over garantie, kleine beurt, banden, etc. en alle naar behoren nagekomen. Bij afname andere auto klein akkefietje gehad wat ook meteen correct opgelost is.
Heb de auto nou kort bij een half jaar en heb nog geen problemen gehad.
Ga er zeer waarschijnlijk ook voor de reparaties naar toe ondanks het toch kort bij een uurtje rijden is.
Super aardige mensen. Alle lof van onze kant.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Bennekom

13-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Garage van Burken een auto aangeschaft. tijdens de aankoop meerdere afspraken gemaakt, perfect nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Zoetermeer

04-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette prijs gekregen voor m'n auto. Snelle en nette service met nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Gouda

28-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk. Eerlijk. Deskundig. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Neemt de tijd en denkt mee.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Huizen

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ben erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Hedwig uit Driebergen-Rijsenburg

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg fijne en persoonlijke service. Zelfs opgehaald van het station om de proefrit te kunnen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Amersfoort

15-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, snelle service, vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan