Beoordelingen Garage van Gilst

8,8
44 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

B.

13-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een specifieke auto gezocht en samen met Garage van Gilst de juiste gevonden. Fijn dat de auto eerst bekeken en nagelopen wordt door één van de medewerkers van dit bedrijf, voordat hij, al dan niet, wordt meegenomen. Afgeleverd met een servicebeurt en een nieuwe APK, dus we kunnen er voorlopig weer tegenaan.


Ja, ik beveel dit aan

Cora uit Colijnsplaat

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Kats

06-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Kamperland

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze auto's zijn in onderhoud en de aankoop van onze laatste auto is ook door garage van Gilst verzorgd. Dit naar grote tevredenheid.

Garage kocht voor ons een auto in zodat wij risico vrij konden proefrijden. De auto is goed bevallen en aangekocht. Dat is service.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Colijnsplaat

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed geholpen door Garage van Gilst. We hadden een zoekopdracht uitgezet, en in korte tijd hadden ze een auto gevonden die precies aan onze wensen en eisen kon voldoen. Vriendelijk te woord gestaan, met een kopje koffie, en alles is super netjes en sneller dan verwacht afgehandeld. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Muiden

01-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal

14-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Colijnsplaat

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Barendrecht

04-10-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Verkoop auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Rotterdam

01-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage van Gilst is een deskundig garagebedrijf. Prettige mensen om zaken mee te doen. Ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en komen hun afspraken na. Een betrouwbaar adres voor aanschaf en onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan