Beoordelingen Garage van Gilst

8,8
46 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Eliza uit Colijnsplaat

17-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste ervaring is prima. Vriendelijk behandeld. Houden zich aan de prijsafspraak. Zelfs buiten sluitingstijd in het weekend reactie op vragen via Messenger.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangen. Hebben hier een leuke tweede auto gevonden. Zeer goede service!! Ondanks dat deze auto al 14 jaar oud is, toch de volle aandacht en service om de auto naar alle tevredenheid af te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

B.

13-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een specifieke auto gezocht en samen met Garage van Gilst de juiste gevonden. Fijn dat de auto eerst bekeken en nagelopen wordt door één van de medewerkers van dit bedrijf, voordat hij, al dan niet, wordt meegenomen. Afgeleverd met een servicebeurt en een nieuwe APK, dus we kunnen er voorlopig weer tegenaan.


Ja, ik beveel dit aan

Cora uit Colijnsplaat

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Kats

06-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Kamperland

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onze auto's zijn in onderhoud en de aankoop van onze laatste auto is ook door garage van Gilst verzorgd. Dit naar grote tevredenheid.

Garage kocht voor ons een auto in zodat wij risico vrij konden proefrijden. De auto is goed bevallen en aangekocht. Dat is service.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Colijnsplaat

15-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed geholpen door Garage van Gilst. We hadden een zoekopdracht uitgezet, en in korte tijd hadden ze een auto gevonden die precies aan onze wensen en eisen kon voldoen. Vriendelijk te woord gestaan, met een kopje koffie, en alles is super netjes en sneller dan verwacht afgehandeld. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Muiden

01-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal

14-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Colijnsplaat

09-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan