Beoordelingen Garage Van Nistelrode

8,4
17 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

B. uit Eindhoven

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel tevreden over uw garagebedrijf .Kan altijd terecht voor kleine dingen tussendoor zoals controle van de banden , oliepeil etc .Betrouwbaar en heel klantvriendelijk .Fijn 😊


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit eindhoven

17-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik kom hier al jaren. gisterenochtend op de snelweg een lekke band. geen reservewiel in de auto.toen maar naar de garage gereden. daar hebben ze er een wiel van een auto van hun opgezet. na het werk kon ik weer komen om mijn eigen wiel met een nieuwe band gemonteerd te krijgen. weer een voorbeeld van de goede service van Ruud van Nistelrode


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Geldrop

09-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Best

02-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: is een klein bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. ik kom hier al jaren ,ook met de auto van mijn vrouw (geen Renault)


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Eindhoven

28-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, kundig en flexibel


Ja, ik beveel dit aan

G.L. uit Eindhoven

27-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al een aantal jaren en wordt hier vriendelijk en gastvrij ontvangen, nog geen problemen gehad na een grote of kleine beurt.
Gewoon een fijne en goede garage.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Best

22-02-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

magriet uit eindhoven

05-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanmorgen startte de auto niet. de garage gebeld en binnen 10 minuten was de baas er . auto opgestart met startaccu en later bij de garage nieuwe accu geplaatst. zo kon ik toch nog nar mijn afspraak in het ziekenhuis TOP


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Eindhoven

27-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gemoedelijkheid, geen poespas.


Ja, ik beveel dit aan

Jay Peterssen

13-03-2017
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas 2 uur voor niks gereden. Garage gesloten op een werkdag. Niemand te zien. En na contact bleek de auto waar we voor kwamen verkocht.
Jammer van onze vrije dag. Maar ons krijgt deze bovag garage niet als klant!

Gr. Jay Peterssen